Apotekaonline
Korpa

LV PHARM WHEY PROTEIN

LV PHARM WHEY PROTEIN
1.230,00 RSD
 • Lager: Artikla nema u proizvodnji
 • Brend: llllllllllllll
 • Šifra proizvoda: 20161346
Pregleda: 1448

Opis proizvoda

LV PHARM WHEY PROTEIN

Opis proizvoda:

WHEY Protein je odličan izvor amino kiselina, naračito za ljude koji žele da smanje upotrebu mesa, jaja, mleka i sira (zbog kazeina i laktoze) ili pak za vegetarijance, kao i za spotiste i vežbače zbog brze nadoknade i izgradnje mišićnog tkiva.
Naročito je koristan kod gojaznosti i dijabetesa, jer sadrži visok nivo aminokiseline leucina, koja služi za očuvanje mišićne mase a promoviše sagorevanje masti.

WHEY Protein sadrži visoke koncentarcije minerala i elektrolita, posebno organskog Na i K. Oni su u organizmu odgovorni za očuvanje optimalnog pH, čime se omogućava održavanje tzv. alkalnog balansa. a pomažu i pravilnom radu srčanog mišića i disanja.

Proteini WPC 80 % daju osećaj sitosti, dovode do oslobađanja dva hormona: holecistokinina i GIP-1 (glukoza-zavisni insulinotropni polipeptid) koji suprimira apetit, šalje signal telu da prestane sa unosom hrane, tzv. signal sitosti.

WHEY Protein je koncentrat WPC 80 % proteina u prahu od kozije i ovčije surutke. Proteini iz ove surutke povećavaju imunološki odgovor i mobilizaciju imunog sistema. Zbog visokog i resorptivnog sadržaja aminokiseline cistin-cistein koji je uključen u produkciju glutationa snažan je antioksidans i koristan je u terapijama akni, raka, HIV-a, Alchajmerove bolesti, cistične fibroze, dijabeta, hepatitisa, disfunkcije jetre itd.

 • Lako svarljiv i iskoristiv u organizmu naročito u pogledu amino-kiselina.
 • Sadrži visoko korisne vitamine, naročito minerale i neke enzime što mu omogućava podršku optimalnog zdravlja.
 • Jača imuni sistem i pogodan je za celu porodicu

Organski Na (Natrijum) koji se nalazi u WPC80 razlikuje se od Na iz kuhinjske soli koji je visoko prerađen i neadekvatan. Manjak koncentracije organskog Na u organizmu manifestuje se kao hronična loša probava, upale i iritacije creva, zatvor i slična stomačna obolenja. Naime, rezerve organskog Na čuvaju se u zglobovima, ligamentima, limfnom tkivu i tečnosti ali pre svega i najviše u ćelijama zida creva i želuca. Ove rezerve Na u ćelijama zida želuca odgovorne su za očuvanje ph ravnoteže u odnosu na koncentraciju HCl (hlorovodonična kiselina) i integriteta zida želuca od dejstva sopstvene HCl na zid želuca. Kod hiperaciditeta želuca HCl je u višku (loša i neadekvatna ishrana, stres, infekcija Helicobacter pylori) što iscrpljuje rezerve Na i iz drugih navedenih depoa Na (zglobovi, ligamenti, limfni organi i tečnost) čime se sada povećava kiselost celog organizma, remeti acido-bazna ravnoteža a zbog iscrpljenosti i nedostatka organskog Na, organizam nema mogućnost  da neutrališe povećanu kiselost. Čitav ovaj proces vremenom dovodi do razvoja raznih hroničnih i teških oboljenja (zglobova,kostiju,mišića,stvaranje čireva-ulcusa, bubrega, dijabeta, oboljenja tireoidne žlezde,raka i sl.)

Koncentrat proteina mešavine kozije i ovčije surutke imaju veći kapacitet antacidnog dejstva od farmakoloških antacida koji su koriste kod povećane koncentracije HCl u želucu.

Takođe WPC 80 % koristan je i kod prevencije i pomoći u terapiji osteoporoze.

 • Ne sadrži kazein, ne sadrži soju i njene derivate, slobodan je od hormona a dobijen je od životinja koje se hrane travom i drže na paši.
 • On je bez aroma, emulgatora, bez dodatog šećera i zaslađivača, prirodnog ukusa i mirisa
 • Bogat je organskim natrijumom Na, kalijumom K i kalcijumom Ca.
 • Koristan kod gojaznosti i dijabetesa, sadrži visok novo aminokiseline leucina, koji služi za očuvanje mišićne mase a promoviše sagorevanje masti.
 • WPC 80 % sadrži visoke koncentracije minerala i elektrolita posebno organskog Na i K, koji su u organizmu odgovorni za očuvanje optimalnog pH čime se omogućava održavanje tzv. alkalnog balansa. Na i K pomažu i pravilnom radu srčanog mišića i disanja, a K pomaže i u održavanju integriteta mišićnih organa, funkciji bubrega i sl.

SASTAV I UPUTSTVO

Amino kiseline:

 

Amino kiselineg/100 g čistog proteina
Izoleucin7,3
Leucin10,4
Valin5,9
Lizin10,7
Metionin2,1
Fenilalanin3,0
Treonin5,4
Triptofen3,0
Alanin5,4
Arginin2,3
Asparginska kiselina10,1
Cistin1,7
Glutamin17,7
Glicin1,4
Histidin1,7
Prolin3,2
Serin5,2
Tirozin3,4

 

Proteinske frakcijeg/100g proizvoda
β-lactoglobulin45,3
α-laktoalbumini14,00
serum albumin3,1
CMP13,2

 

Upotreba: Preporučene dnevne količine 2 merice proizvoda (15 g) 1-3 puta dnevno, u zavisnosti od potrebe, pomešati sa toplom vodom, mlekom, jogurtom, nekim drugim napitkom, ili dodati u musli, kaše, corn flakes  i sl. Može se koristiti svakodnevno. Preporučenu dozu najbolje je uzimati nakon fizičke aktivnosti-treninga i pred spavanje.

Pakovanje: 300g, sa mericom

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.