Apotekaonline
Korpa

SUMIFEN ŠAMPON

SUMIFEN ŠAMPON
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili online prodaja nije dozvoljena.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
0,00 RSD
  • Lager: Nema u proizvodnji
  • Brend: RAZNO
  • Šifra proizvoda: BR-2963

Opis proizvoda

SUMIFEN ŠAMPON PROTIV VAŠI S FENOTRINOM

Zaraza vašima glave (pediculosis captitis) pojavljuje se povremeno, najčešće sezonski kod dece u vrtićima i školama. Prvi znak vašljivosti često je jak svrab vlasišta te nadraženost kože. Vaš glave (pediculus capitis) nametnik je koji živi i razmnožava se na vlasištu, hrani se krvlju domaćina, a jajašca (gnjide) odlaže na koren dlake uz samo teme. Izvan vlasišta vaši mogu živeti do tri dana, a prenose se direktnim dodirom s kosom zaražene osobe ili predmetima na kojima se zadržavaju vaši. Vašljivost se otkriva pomnim pregledom kose i vlasišta, pri čemu se mogu naći žive vaši (smeđkasto-crvenkaste boje, dugačke jedan do dva mm) ili njihova jajašca (belkasto-sive boje, dugačke oko jedan mm). Osim vaši glave, stidna vaš (phthirius pubis) nametnik je koji se takođe hrani ljudskom krvlju. Osim na stidnom području, može se nalaziti i ispod pazuha, u bradi muškaraca, pa i na trepavicama. Jednu i drugu vrstu vaši treba uništiti posebnim sredstvima ugrađenim u prikladan kozmetičko-higijenski proizvod, a posebno praktičnom i delotvornom pokazala se upotreba posebnih šampona jer istodobno uništavaju vaši, deluju na gnjide te peru kosu. SUMIFEN šampon protiv vaši karakteriše brzo delovanje i pouzdano rešavanje problema.

NAČIN UPOTREBE:
Kosu dobro nakvasiti toplom vodom. Nanesite dodatnu količinu šampona (zavisno od dužine kose) i dobro ga utrljajte u kosu i vlasište, tako da sva kosa i koža glave budu natopljeni šamponom i da se stvori bogata i obilna pena. Posebno obratite pažnju u predelu iza uha. Kosu i vlasište trljajte tri do pet minuta, a zatim temeljno isperite s mnogo tople vode. Ponovite celi postupak šamponiranja i ispiranja. Gustim češljem iz još vlažne kose od korena prema vrhovima vlasi pažljivo iščešljajte uginule vaši i gnjide. Postupak treba ponoviti nakon dva dana. Preporučujemo upotrebu SUMIFEN kod svih članova porodice. Takođe se preporučuje SUMIFEN šamponom oprati češljeve i četke za kosu, a posteljinu zamijeniti i oprati na visokim temperaturama. Pri pojavi stidnih vaši sa zahvaćenim se predelom postupa na isti način, imajući na umu i mere opreza

INDIKACIJE:
Vaši glave (Pediculus capitis), stidne vaši (Phthirius pubis).

NUSPOJAVE:
Tokom upotrebe SUMIFEN-a nisu primećene neželjene nuspojave.

SASTAV:
100ml šampona sadržava 0,3g d-fenotrina.

OSOBINE:
Aktivni sastojak šampona, d-fenotrin, odlikuje visoka pedikulicidna moć, brzo delovanje i niska toksičnost. Ugrađen u blagu tenzidnu osnovu čini šampon kojim se ugodno, jednostavno i brzo uništavaju vaši i gnjide. Šampon je pH neutralan, ugodnog mirisa, veoma blag, pa povoljno deluje na kosu i vlasište.

UPOZORENJE:
Šampon SUMIFEN ne koristiti ukoliko je koža povređena ili akutno upaljena. U tim slučajevima treba se savetovati s lekarom. Pri upotrebi Sumifen šampona treba zaštiti sluznicu očiju, usta i nosa da ne dodu u dodir sa šamponom. Ako usprkos merama opreza šampon ipak dode u dodir sa sluznicom, šampon treba odmah ukloniti s mnogo tople vode. Ako se šampon slućajno proguta, treba potražiti lekarovu pomoć.

NAPOMENA:
Ako se tokom upotrebe šampona pojave znakovi preosetljivosti, upotrebu treba prekinuti i posavetovati se s lekarom.

SAMO ZA SPOLJNU UPOTREBU! ČUVATI NA MESTU NEDOSTUPNOM DECI! NAKON UPOTREBE PRAZNU BOČICU BACITI.

Datum proizvodnje i rok upotrebe otisnuti na ambalaži.

PAKOVANJE: Bočica sa 60ml šampona

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).

Tagovi: sumifen , sampon , vasi , kosa , svrab