Apotekaonline
Korpa

PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A66

PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A66
869.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PROTEFIX
  • Šifra proizvoda: 25795022
Pregleda: 1859

Opis proizvoda

PROTEFIX TABLETE ZA ČIŠĆENJE ZUBNE PROTEZE A66

Opis proizvoda:

Uslov za neprekidno nošenje zubne proteze je pravilna i redovna higijena zubne proteze i usne šupljine. Posle svakog jela, naročito pre spavanja, protezu treba dobro oprati vodom i četkicom za zube, a usta isprati i odstraniti ostatke hrane koji se mogu skupljati ispod proteze. Sve to pomaže izbegavanju upale i nezgode prilikom nošenja zubne proteze. 

Preparati za čišćenje moraju biti efikasni da bi propisno očistili zubnu protezu, jer svaki ostatak hrane može izazvati upalu. Poželjno je da imaju osvežavajući efekat, moćan efekat čišćenja i, što je vrlo važno, da ne deluju nagrizajuće na zubnu protezu. 

Protefix® program za čišćenje zadovoljava sve navedene uslove. Zato preporučujemo Protefix® tablete za čišćenje, dostupne u pakovanju od 66 kom. Svaka je tableta pojedinačno pakovana, tako da prilikom uzimanja i korišćenja jedne ostale ostaju netaknute. 

PROTEFIX® aktivno sredstvo za čišćenje zubnih proteza u tabletama je samo delotvorno te brzo i potpuno čisti zubnu protezu, ne oštećujući pri tome materijal zubne proteze. 

Sastav:

kalijum-karoat i natrijum-perborat u kontaktu s vodom proizvode hidrogen peroksid koji u alkalnom rastvoru stvara aktivni kiseonik i obavlja funkciju čišćenja i dezinfekcije zubne proteze. Natrijum-lauril-sulfat kao anjonski tenzid pomaže pri uklanjanju većih čestica nečistoće.

UPOTREBA:

1. rastvoriti jednu tabletu PROTEFIX® aktivnog sredstva za čišćenje u pola čaše mlake     vode. 

2. staviti zubnu protezu u čašu. Zubna proteza treba da bude potpuno prekrivena plavo     obojenim penušavim rastvorom za čišćenje. Ostaviti zubnu protezu oko 15 minuta u     rastvoru. Zubna proteza ce nakon toga biti čista i sveža. 

3. izvaditi zubnu protezu i dobro isprati tekućom vodom pre ponovnog stavljanja u usta.

Pakovanje: 66 tablete

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.