Apotekaonline
Korpa

PRIZMA AR-5-N MEDICINSKI KONCENTRATOR KISEONIKA SA PULSNIM OKSIMETROM I INHALATOROM

PRIZMA AR-5-N MEDICINSKI KONCENTRATOR KISEONIKA SA PULSNIM OKSIMETROM I INHALATOROM
110.000,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: PRIZMA
 • Šifra proizvoda: 2021

Opis proizvoda

Prizma ar-5-n medicinski koncentrator kiseonika sa pulsnim oksimetrom i inhalatorom koristiti se u terapiji plućnih i srčanih bolesti i kod pneumotoraksa.

3 funkcije aparata:

Koncentrator kiseonika:

 • Aparat pruža mogućnost kontinuirane oksigenoterapije i terapije sa regulacijom vremena

Inhalator:

 • Aparat u kompletu sa inhalacionim setom (inhalaciono crevo, posuda za lek, usnik i maska). Kapacitet posude za lek: max 8 ml. Brzina inhalacije: 0,4 m/min

Pulsni oksimetar:

 • Aparat u kompletu sa pulsnim oksimetrom. Vrednosti saturacije krvi kiseonikom i pulsa prikazuju se na ekranu koncentratora kiseonika nakon približno 7 sekundi

Obezbeđena dodatna oprema i potrošni materijal:

 1. Nosna kanila 2m (crevo dužine 2m)
 2. Nosna kanila 5m (crevo dužine 5m)
 3. Boca ovlaživača
 4. Crevo za kiseonik
 5. Ulazni filter
 6. Hepa filter

Upotreba AR-5-N koncentratora kiseonika:

Aparat je namenjen za kućnu i profesionalnu upotrebu u bolnicama, posebno u udaljenim zdravstvenim centrima do kojih je teško dopremiti kiseonik.

Može se koristiti u terapiji plućnih i srčanih bolesti, kod opstruktivnih bolesti pluća, pneumotoraksa, nedostatka vazduha i drugih bolesti koje zahtevaju dodatnu terapiju kiseonikom.

Neinvazivna terapija kiseonikom – oksigenoterapija

AR-5-N koncentrator kiseonika obogaćuje vazduh koji pacijent udiše visokom koncentracijom kiseonika čistoće do 96% koji je pogodan za medicinsku primenu.

AR-5-N je prenosivi aparat malih dimenzija koji radi na principu tehnologije adsorpcije kiseonika pritiskom. Aparat kao adsorbent sadrži zeolitno molekularno sito (zeolitni filter) koje odvaja kiseonik od azota i drugih gasova iz ambijentalnog vazduha. Pri normalnoj temperaturi i pritisku, aparat AR-5-N izdvaja 90-96% kiseonika iz vazduha.

Jednostavna upotreba i održavanje:

 • Pregledan LCD ekran (3,5 inča) sa pozadinskim osvetljenjem
 • Prikaz poruka da je potrebno održavanje
 • Sistem autodetekcije eventualnih problema tokom rada (integrisani alarmi)
 • Alarm u slučaju nestanka struje
 • Alarm u slučaju pregrejanosti
 • Alarm za čistoću kiseonika – aktivira se kada je koncentracija kiseonika < 82%
 • Alarm za visok/nizak pritisak

Prednosti upotrebe koncentratora kiseonika:

 • Pacijent može normalno da boravi kući u krugu svoje porodice
 • Ređe su i kraće hospitalizacije
 • Smanjeni su troškovi lečenja
 • Kvalitet života pacijenta je na višem nivou

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).