Apotekaonline
Korpa

ORAL-B MICKEY MOUSE

ORAL-B MICKEY MOUSE
5,699.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: ORAL-B
  • Šifra proizvoda: 20160922
Kupovina: 0
Pregleda: 1535

Opis proizvoda

ORAL-B MICKEY MOUSE

 

Dečja električna četkica za zube

Opis proizvoda:

Oral B Kids Mickey dečja četkica za zube je punjiva četkica za zube specijalno dizajnirana za dečje zube (3 + godine). Četkica ima mekana vlakna za nežno čišćenje zuba i desni.

 

Indikator vlakna 

Vlakna blede i signaliziraju da je potrebna zamena glave četkice (otprilike na 3 meseca).

 

Muzički tajmer

Pesmice koje pomažu da deca duže peru zube i uče: 1 minut za gornje zube dok svira jedna melodija i 1 minut za donje zube dok svira druga.

 

Dizajnirane da odgovaraju potrebama dece

- Manje glave četkice sa ekstra mekim vlaknima

- Duža vlakna u srednjem redu četkice za površinu kojom se žvaće

- Drška blagih kontura za lakše pranje zuba bilo da to rade deca sama ili roditelji

 

Dokazano klinični bezbedna

Preporučuju stomatolozi

 

- Oral B je broj 1 brend prema preporuci stomatologa širom sveta

- Oral B četkice klinički dokazano uklanjaju više plaka nego obične čektice za zube

- Električne četkice za zube pomažu u uklanjanju grešaka prilikom pranja koje mogu dovesti do ozbiljnih problema sa desnima

 

Zašto da koristim električnu četkicu za zube?

Oral B električne četkice su i do 100% efikasne u uklanjanju plaka u odnosu na običnu četkicu za zube.Stomatolozi preporučuju Oral B električne čektice za efikasno uklanjanje plaka. Pored toga, elekrične četkice pomažu u prevenciji formiranja kamenca, smanjenju problema s desnima i u uklanjanju površinskih mrlja za belje zube. 

Da li je opasno držati električni uređaj u ustima?

Oral B i Braun eksperti su dizajnirali i razvili ovaj proizvod u skladu sa evropskim standardima o bezbednosti.

Da li je to stvarno efikasno?

Dok su pokreti rukom prilično smanjeni u odnosu na običnu četkicu za zube, pokreti glave električne četkice su brži i efikasniji. Takođe, učinak električne četkice je povećan usled manje glave četkice koja lako zalazi u svaki ugao usta, za bolje čišćenje.

Glava četkice deluje veoma malo . Da li je zaista efikasna?

Sa manjom glavom četkice lakše se dolazi do teško pristupačnih mesta u ustima.

Koliko dugo traje glava četkice?

Glava četkice traje oko 3 meseca kada njena delotvornost počinje da opada. Stoga, glavu četkice bi trebalo menjati svaka tri meseca, prema preporuci stomatologa.

Da li mogu da menjam vrstu zamenske glave četkice na mojoj električnoj četkici?

Glave četkice se mogu menjati i odgovaraju svim Oral B drškama. Postoji pun spektar Oral B glava četkice koje odgovaraju vašim potrebama.

 

 

Osnovni podaci

Godina modela: 2010

Linija: Oral B

Model: Oral B Stages Power Kids D10K

Boja: Žuta/Plava

Tip proizvoda: Električna četkica za zube

 

Funkcije

Tip funkcije vlakana :  5,600 oscilacija u minuti

Kontrola brzine

Displej: Ne

Profesionalni tajmer: 1 minut

 

Dodatne informacije

Visina (cm): 21,9

Širina (cm): 7,1

Dubina (cm): 11

 

Garancija

Garancija: Proizvođača

Period garancije: 24 meseca

Lokacija servisa: Ovlašćeni serviser proizvođača

 

Kutija sadrži: 

1 Oral B stages punjiva dečja četkica za zube 

1 Oral B stages zamenska glava četkice

1 punjač

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.