Apotekaonline
Korpa

TOP NATUR

Mi smo češka kompanija koja posluje na tržištu hrane od 1996. godine. Smešteni smo u modernim prostorijama u živopisnom okruženju Slušovica u Zlinskoj regiji. Fokusiramo se na proizvode zdrave ishrane, funkcionalnu hranu obogaćenu probiotičkim kulturama, superhranu za podršku imunitetu i dijetetske suplemente koji podržavaju varenje. Proizvodimo jedinstvene kupke od ovsa za ljude sa atopijskim ekcemom ili drugim dermatitisom. Pazimo na kvalitet sirovina i temeljito proveravamo njihovo poreklo i način uzgoja.
Kada razvijamo nove proizvode, radimo sa savetnicima za ishranu, dermatolozima i specijalistima iz ove oblasti. Naravno, mi lično testiramo sve vesti. Naši proizvodi su kvalitetno rešenje za ishranu i imunitet za ljude koji su bez glutena, imaju intoleranciju na laktozu i druge alergije na hranu. Ljubitelji zdravog načina života i vegani naći će svoje proizvode u ponudi naših proizvoda.
TOPNATUR s.r.o. je nosilac sertifikata prema međunarodnom standardu sistema kvaliteta i upravljanja kvalitetom IFS Food verzija 6.1, BIO i takođe se može pohvaliti zaštitnim znakom Vegan Societi.
Naša misija i misija
U TOPNATUR-u smo porodična i prijateljska kompanija. Pazimo na tehnološke postupke, proizvodne procese i sofisticirani sastav proizvoda, o čemu svedoči nekoliko sertifikata koje smo dobili. Stalno pratimo modne trendove ishrane, razgovaramo sa ljudima iz različitih ciljnih grupa i uglavnom želimo da pomognemo.
Inspirisani smo proizvodima iz inostranstva, ali trudimo se da držimo češku tradiciju i uvek razmišljamo o češkom kupcu i njegovim potrebama. Nepotrebno koristimo konzervanse, boje ili genetski modifikovane sirovine.
Trudimo se da u svom ličnom i profesionalnom životu živimo u skladu sa prirodom. U kontaktu smo sa nutricionističkim savetnicima, lekarima, dermatolozima i stručnjacima za zdravu ishranu. Većina proizvoda sadrži probiotičke kulture, podržavaju imunitet ili rešavaju dermatološke probleme.

Brend: TOP NATUR
MATCHA SA KOKOSOVIM MLEKOM
MATCHA SA KOKOSOVIM MLEKOMOpis proizvoda:Matcha kokosa piće je instant napitak s mirisom kokosa i Matcha. Piće je ukusno i vrlo topivo. Proizvod je prirodno bez glutena, a pogodan je i za alergičare na kravlje mleko (ne sadrži mlečne belančevine)..
260,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - BANANA SA ČOKOLADOM
PROBIO KAŠA - BANANA SA ČOKOLADOMOpis proizvoda:Probio kaša- Banana sa čokoladom ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Prednost kaše je njegova..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - BROKOLI SA UKUSOM SIRA
PROBIO KAŠA - BROKOLI SA UKUSOM SIRAOpis proizvoda:Probio kaša- Brokoli  sa ukusom sira ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Prednost ka&sc..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - CRNA RIBIZLA I ČIJA
PROBIO KAŠA - CRNA RIBIZLA I ČIJAOpis proizvoda:Probio kaša- Crna ribizla i čija  ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Prednost kaše je n..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - KOKOS SA BELGIJSKOM ČOKOLADOM
PROBIO KAŠA - KOKOS SA BELGIJSKOM ČOKOLADOMOpis proizvoda:Probio kaša- kokos sa belgijskom čokoladom ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Predno..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - NATURAL
PROBIO KAŠA - NATURALOpis proizvoda:Probio kaša- natural ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Prednost kaše je njegova brza priprema. Sam..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - PARADAJZ SA PARMEZANOM
PROBIO KAŠA - PARADAJZ SA PARMEZANOMOpis proizvoda:Probio kaša- paradajz sa parmezanom ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Prednost kaše je n..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - PEČURKE SA PARMEZANOM
PROBIO KAŠA - PEČURKE SA PARMEZANOMOpis proizvoda:Probio kaša- Pečurke sa parmezanom ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Prednost kaše je nje..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - UKUS ŠARGAREPE
PROBIO KAŠA - UKUS ŠARGAREPEOpis proizvoda:Probio kaša- ukus šargarepe ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Prednost kaše je nje..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
PROBIO KAŠA - UKUS VIŠNJE
PROBIO KAŠA - UKUS VIŠNJEOpis proizvoda:Probio kaša- ukus višnje ne opterećuje organizam svojim nutritivno uravnoteženim sastavom. Osnova kaše je ekstrudirani pirinač i liofilizirano voće. Bez glutena . Prednost kaše je njegova b..
99,00 RSD
Brend: TOP NATUR
TOP NATUR KOKOSOV PRAH
TOP NATUR KOKOSOV PRAHOpis proizvoda:Kokosov prah je potpuno prirodan, bez laktoze i bez glutena.Sušeni biljni kokosov napitak s aromom tropskog kokosa pogodna je zamena za kravlje mleko jer ne sadrži mlečne belančevine. Piće se može dop..
270,00 RSD
Brend: TOP NATUR
TOP NATUR KUKURUZNI NAPITAK
TOP NATUR KUKURUZNI NAPITAKOpis proizvoda:Kukuruzni napitak izvrsna pomoć u pripremi pudinga, palačinki, za pečenje i kuvanje .Sastav:dekstroza, kukuruzni sirup (28%), nehidrogenirana kokosova mast, instant kukuruzno brašno (10%), maltodekstrin, esteri masnih kisel..
260,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)