• NEFROVIT KAPI
Sastav:
Pirrus communis, Taraxaci radix, Solidaginis herba, Equiseti herba, Betulae folium, Tropeolum herba.

Primena : Nefritis (upala bubrega), cystitis (upala mokraćne bešike), infekcije mokraćnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus), uremija (trovanje mokraćom), hematurija (krv u mokraći), albuminurija (belančevine u mokraći), pesak i kamen u bubrezima i mokraćnoj bešici.

Dejstvo:
Udruženo dejstvo različitih aktivnih principa prisutnih u NEFROVIT kapima vrši revitalizaciju i očuvanje zdravlja bubrega i mokraćnih organa. Izraženo diuretičko dejstvo, uravnoteženje i preraspodela tečnosti u čitavom organizmu ispoljava se dejstvom flavonoida, saponina i etarskih ulja. Povećanim protokom tečnosti i antibiotskom dejstvu fitoncida, NEFROVIT deluje kod infekcija urinarnog trakta. Bolji protok tečnosti kroz organizam obezbeđuje bolju razmenu materija i eliminaciju mokraćne kiseline i drugih toksina i štetnih metabolita. Povoljno dejstvo na bubrege ima i prisustvo kalijumovih soli u NEFROVIT-u. Upotrebom ovog preparata olakšava se eliminacija peska i taloga iz bubrega i mokraćne bešike i tegobe vezane za prisustvo kamena, bolne krize, hronične tegobe, česte infekcije. NEFROVIT preventivno deluje protiv stvaranja peska i kamena.
 
Neželjena dejstva:
Nisu poznata.

Način upotrebe:
Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 NEFROVIT kapi u 1dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena bolesti kontinuirano korišćenje NEFROVIT-a u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Način čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u originalnom pakovanju.

Rok trajanja:
18 meseci 

Pakovanje: 30ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja
 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

NEFROVIT KAPI

  • 991,00 din


Tagovi: nefrovit, kapi, upala, bubrega, besika, mokraca, pesak, kamen