Apotekaonline
Korpa

HERBA SVET

Herba Svet je moderna kompanija koja traje već 24 godine, sa preko 20 zaposlenih stručnjaka i spoljnih saradnika iz oblasti farmacije i fitoterapije. Proizvodimo kvalitetne dijetetske dodatke koji doprinose očuvanju zdravlja i prevenciji mnogih bolesti kod žena i muškaraca. Kompanija je dobitnik mnogobrojnih priznanja i sertifikata, što je ujedno i garancija kvaliteta svih naših proizvoda.
Više od dve decenije sažimamo mudrost prirode u biljne formule i pomoću nauke i tradicije stvaramo originalne recepture koje u svojoj osnovi nose čistoću, snagu i moć.
Danas smo u neprekidnoj žurbi, preopterećeni obavezama i stalno pod stresom. Nemamo vremena da se posvetimo sebi i svom zdravlju. Baš zato osećamo potrebu da svoju često oskudnu ishranu dopunimo dijetetskim preparatima koji će povećati unos vitamina i minerala, i sve smo svesniji vrednosti lekovitog bilja. Upravo tu leži snaga Herba Sveta koji kroz svoje proizvode pruža najbolje iz prirode – fitoterapeutske preparate vrhunskog kvaliteta, bez veštačkih hormona, konzervanasa i aditiva.
U našem narodu lekovito bilje se koristi od pamtiveka, a naše podneblje obiluje samoniklom vegetacijom, čistim proplancima i livadama na kojima su se vekovima skupljale biljke za razne tegobe. Ova znanja prenosila su se s kolena na koleno, a povremeno bi se pojavili nadareni vidari i lekari koji bi prikupljali ta znanja i zapisivali ih. Tako naši čuveni narodni lekari, Vasa Pelagić i Jovan Tucakov, posebno cene hajdučku travu koju, kako Pelagić kaže, ’zna gotovo svaki seljak bez sviju botanika i botaničara’, a u riznici Tucakova posebno mesto zauzimaju i crveni zdravac, virak, rusomača i neven. Herba Svet je čuvar korena: sva znanja i predanja o lekovitom bilju s našeg podneblja ozbiljno se razmatraju, ali im se pristupa na moderan način, u najsavremenijoj laboratoriji.
Kompanija Herba Svet godinama unazad radi na podizanju svesti kod žena o važnosti prevencije kada je u pitanju rak grlića materice i koliko su neophodni redovni ginekološki pregledi. Često angažujemo stručna lica koja kroz različite medije na pristupačan način informišu o ginekološkim problemima i daju savete kako ih sprečiti. Neke od emisija koje se bave ovim temama možete pogledati i na našem Youtube kanalu.
Lečenje lekovitim biljem je holističko, uvek ima u vidu uzajamno delovanje raznih biljaka i samog organizma. Biljne esencije često u organizmu podstiču sinteze koje stvaraju zdrave ćelije ili potrebne enzime. Tinkture, esencije i ekstrakti su najjača osnova biljnih preparata jer je u njima i najveća koncentracija lekovitih materija. Ponekad u jednoj tinkturi imamo koren jedne biljke, list druge, cvet treće… Kada bi se sve to stavilo u jednu čajnu mešavinu, ne bi bilo pravog efekta jer svaka od tih biljaka zahteva sopstveni način pripreme. Neke se prokuvavaju, neke potapaju preko noći, neke samo prelivaju ključalom vodom… Zato naši korisnici ne moraju da brinu o načinu pripreme. Dovoljno je da koriste Herba Svet preparate prema datom uputstvu i željeni rezultati će sigurno doći.
Među petnaestak potpuno prirodnih proizvoda vrhunskog kvaliteta, posebno mesto zauzima Femisan A, već čuveni brend koji godinama ubire nagrade za kvalitet, a poznat je i van granica Srbije i Balkana. Ali ono što ga najviše ističe su brojna pozitivna iskustva korisnica koje su pomoću Femisana A ne samo uspešno rešile poremećaje reproduktivnog sistema i hormonalnog disbalansa, već su uspele da prevaziđu problem steriliteta, i pored beznadežnih lekarskih nalaza. Deca su naše najveće blago, a u vreme kada je sterilitet poprimio oblike epidemije, možemo slobodno reći da su bebe koje se rode zahvaljujući Femisanu A naša najveća nagrada i uspeh, i da sijaju blistavije od bilo kog pehara. Femisan A je naš ulog u budućnost.
Istraživati lekovitu moć bilja a ne brinuti o prirodi kao izvoru te moći za firmu poput Herba Sveta bio bi paradoks. Zbog toga Herba Svet od samog početka vodi računa o reciklaži svojih staklenih bočica, kao i plastičnih zatvarača. Sve se predaje na reciklažu bez otkupne nadoknade. Herba Svet kompanija je u ovom trenutku u procesu osmišljavanja postupka u kome bi se lekovito bilje nakon ekstrakcije koristilo kao pogonsko gorivo ili kao đubrivo. Sama proizvodnja ne stvara otpad koji bi se morao posebno odlagati, što se jasno vidi u godišnjim izveštajima o otpadu. Kao društveno odgovorna kompanija, Herba Svet pozdravlja uvođenje izveštaja o otpadu kao obaveze za sve proizvođače.

Brend: HERBA SVET
FEMISAN FOLAT PRO - DODATAK ISHRANI ZA ŽENE TOKOM PLANIRANJA TRUDNOĆE, U TRUDNOĆI I TOKOM DOJENJA
FEMISAN FOLAT PRO sadrži Magnafolate® PRO, folnu kiselinu u obliku metilfolata (kalcijum L-metilfolat).Delovanje: Metilfolat je poznat kao superiorni oblik folata i trenutno njegov najčistiji dostupni oblik. Osim što se savetuje ženama u vreme planiranja trudnoće, trudnicama i dojiljama, kao i ..
999,00 RSD
FEMISAN GOLD 60 kapsula
SNIŽENA CENA -17 %
Brend: HERBA SVET
FEMISAN GOLD 60 kapsula
FEMISAN GOLD KAPSULE - POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZIFEMISAN GOLD KAPSULE su dodatak ishrani na bazi lekovitog bilja u kapsulama sa ekstraktom konopljike, divljeg jama, cimicifuge, žen šena, hmelja i anđelike, namenjen ženama tokom perimenopauze i menopauze, koji doprinosi hormonskoj ravnoteži i ..
2.095,00 RSD 2.520,00 RSD
Brend: HERBA SVET
FEMISAN INOSITOL 30 KAPSULA
Femisan Inositol kapsule su dodatak ishrani koji se preporučuje kod insulinske rezistencije, metaboličkog sindroma, policističnih jajnika i steriliteta-neplodnosti kod žena. Femisan Inositol sadrži Mio-inozitol, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom (Magnafolate® PRO) namenjen ženama tokom planiranja..
1.199,00 RSD
Brend: HERBA SVET
NEFROVIT KAPI
Sastav: Pirrus communis, Taraxaci radix, Solidaginis herba, Equiseti herba, Betulae folium, Tropeolum herba.Primena : Nefritis (upala bubrega), cystitis (upala mokraćne bešike), infekcije mokraćnih puteva (Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcus, Proteus), uremija (trovanje mok..
991,00 RSD
Brend: HERBA SVET
ALFA AKTIV kapsule 60 kom
Alfa aktiv je prirodna pomoć za muški sterilitet i erektilnu disfunkciju.Pomaže ublažavanju erektilne disfunkcije povećanim protokom krvi u genitalijama i stimulacijom nerava donjeg dela kičmene moždine.• Pospešuje erekciju i pojačava libido.• Sprečava preranu ejakulaciju.• Povećava pokretljivost sp..
2.480,00 RSD
FEMISAN A KAPI
SNIŽENA CENA -34 %
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A KAPI
FEMISAN A se najčešće koristi za tretiranje sledećih tegoba:  ciste na jajnicima   miomi na materici  poremećaji menstrualnog ciklusa  bolne mentruacije  endometrioza  PCOS - sindrom policističnih jajnika   fibrocistične pro..
892,00 RSD 1.350,00 RSD
FEMISAN A KAPI DUO PACK
SNIŽENA CENA -29 %
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A KAPI DUO PACK
FEMISAN A se najčešće koristi za tretiranje sledećih tegoba:  ciste na jajnicima   miomi na materici  poremećaji menstrualnog ciklusa  bolne mentruacije  endometrioza  PCOS - sindrom policističnih jajnika   fibrocistične pro..
1.920,00 RSD 2.700,00 RSD
FEMISAN A KAPI TRIO PACK
SNIŽENA CENA -30 %
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A KAPI TRIO PACK
FEMISAN A se najčešće koristi za tretiranje sledećih tegoba:  ciste na jajnicima   miomi na materici  poremećaji menstrualnog ciklusa  bolne mentruacije  endometrioza  PCOS - sindrom policističnih jajnika   fibrocistične pro..
2.835,00 RSD 4.050,00 RSD
FEMISAN A KAPSULE
SNIŽENA CENA -26 %
Brend: HERBA SVET
FEMISAN A KAPSULE
FEMISAN A KAPSULEOpis proizvoda:FEMISAN A plus Maca kapsule su prirodna formula koja doprinosi održavanju normalnih fizioloških funkcija reproduktivnih organa kod žena. FEMISAN A plus Maca kapsule doprinose normalnoj plodnosti i reprodukciji, normalnoj sintezi DNK i proteina, a imaju ..
1.930,00 RSD 2.625,00 RSD
FEMISAN B KAPI
SNIŽENA CENA -34 %
Brend: HERBA SVET
FEMISAN B KAPI
FEMISAN B Biljne kapiSastav: Visci herba, Valerianae radix et rhizoma, Melissae folium, Millefolii herba, Calendulae flos.Primena: Problemi izazvani menopauzom.Dejstvo: Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz propratnih pojava koje..
892,00 RSD 1.350,00 RSD
Brend: HERBA SVET
BEBE STAR-Bebi krema
BEBE STAR-Bebi kremaOpis proizvoda:Za aktivan dan i miran san vaše bebeKožu bebe je neophodno više puta dnevno negovati zaštitnim kremama i upravo zato je od presudne važnosti šta se svakodnevno nanosi na nežnu dečiju kožu. Štetni sastojci koji se mogu ..
0,00 RSD
Brend: HERBA SVET
DEVI GEL ZA GRUDI
DEVI GEL ZA GRUDIOpis proizvoda:DEVI GEL ZA GRUDI je prirodna biljna formula bogata sastojcima za povećanje volumena i tonusa grudi. Sadrži piskavicu koja u narodu ima vekovnu reputaciju sredstva za uvećanje grudi. Glavni sastojak piskavice je fitoestrogen (biljni estrogen). Estrogen ima vi&..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)