Apotekaonline
Korpa

NATASPIN H KAPSULE - Preparat za sprečavanje nastanka krvnih ugrušaka

NATASPIN H KAPSULE - Preparat za sprečavanje nastanka krvnih ugrušaka
3.608,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: PROTOPHARMA
  • Šifra proizvoda: 2022

Opis proizvoda

Nataspin h kapsule - preparat za sprečavanje nastanka krvnih ugrušaka je dodatak ishrani koji se preporučuje kod povećanog rizika od nastanka krvnih ugrušaka, ateroskleroze, poremećaja cirulacije i povišenog krvnog pritiska.

Dodatak antiagregacionoj monoterapiji u sekundarnoj prevenciji KVB.

Dodatak antiagregacionoj monoterapiji u sekundarnoj prevenciji kardiovaskularnih bolesti (kod rizika od sekundarnog infarkta, moždanog inzulta,…). 

Efikasna podrška terapiji oboljenja venske cirkulacije (insuficijencija, tromboze) i kod poremećaja periferne cirkulacije kod dijabetičara.

Natokinaza, (3000 FU), je proteolitički enzim izolovan iz tradicionalne japanske hrane “Natto” napravljene od sojinog zrna fermentisanog sa Bacillus subtilis (Japanci koriste Natto u ishrani više od 1.000 godina i veruje se da je uzrok najnižeg obolevanja i umiranja od KVB). Natokinaza podržava normallnu cirkulaciju, sprečava stvaranje krvnih ugrušaka, rastvara postojeće krvne ugruške, podržava normalan krvni pritisak.

Hidroksitirozol (6mg) je jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa. Izolovan iz plodova, lišća i koštice maslina. EFSA (Evropska Agencija za Bezbednost Hrane) zaključuje da se dnevno treba konzumirati 5 mg hidroksitirozola i njegovih derivata da bi se postigao efekat zaštite čestica LDL holesterola od oksidativnog oštećenja (prevencija ateroskleroze).

Šta su krvni ugrušci i kako nastaju?

Kada dođe do neke povrede ili traume, krv se zgrušava i prestaje da teče na mestu povrede. Zgrušavanje krvi je veoma važno kad dođe do povrede krvnog suda, ali stvaranje krvnih ugrušaka u zdravim krvnim sudovima može biti smrtonosno. Ugrušci koji se stvore u krvnim sudovima mogu dovesti do razvoja bolesti srca ili bolesti vena kao što je flebitis.

Simptomi krvnih ugrušaka

Krvni ugrušci nemaju neke očigledne simptome, i najčešće se otkrivaju kada dovedu do komplikacija i raznih oboljenja.

Iznenadni i izolavani bol u ruci ili nozi koji je praćen promenom boje kože, trncima ili osećajem hladnoće neposredno ispod mesta bola može ukazivati na veliki ugrušak koji sprečava protok krvi.

Tvrda, plavkasta kvržica u veni može biti posledica velikog krvnog ugruška.

Iznenadni delimični ili potpuni gubitak vida na jednom oku može ukazivati na krvni ugrušak koji je začepio mrežnjačnu arteriju.

Jaka vrtoglavica koja narušava vašu ravnotežu i sposobnost stajanja ili hodanja može biti posledica malog krvnog ugruška u cerebralnoj arteriji.

Krvni ugrušak - lečenje

Jedite raznovrsnu hranu koja sadrži manje zasićenih masi, a što više voća, povrća i prirodnih vlakana.

Redovno vežbajte da bi poboljšali rad krvotoka i održavali zdravu telesnu težinu.

Način upotrebe:

1 kapsule dnevno sa čašom vode 30 minuta pre jela.

Pakovanje:

30 tableta.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).