• NORMOTENZ KAPSULE

NORMOTENZ je dijetetski suplement koji na klinički dokazan, a potpuno prirodan način i bez neželjenih dejstava, pomaže u regulaciji povišenog krvnog pritiska.

Delovanje NORMOTENZ-a
Dejstvo NORMOTENZ-a je dokazano u kliničkim istraživanjima koja su sprovedena prvenstveno u SAD kao i u nekim državama Evrope. Rezultati kliničkih istraživanja pokazala su da aktivna supstanca, koju sadrži dijetetski suplement NORMOTENZ, uspešno smanjuje povišeni krvni pritisak i to kod osoba sa visokonormalnim i visokim krvnim pritiskom kao i kod osoba sa metaboličkim sindromom.

Osim svoje osnovne funkcije, NORMOTENZ je pokazao pozitivan efekat i u sprečavanju i smanjivanju nivoa ukupnog holesterola kao i LDL (lošeg) holesterola u krvi, održavanju normalne funkcije endotela krvnih sudova, poboljšanju brzina pulsnih talasa krvi (PWV) te zaštiti i čišćenju krvnih sudova od aterosklerotskog plaka. Zbog toga je izuzetno koristan za skoro sve vrste vaskularne insuficijencije, kao i za stanja povezana sa lošom vaskularnom funkcijom.
Uz to, ekstrakt semenki groždja pripada antioksidansima, pa štiti ćelije od oštećenja koja mogu načiniti slobodni radikali.

Kome se preporučuje NORMOTENZ?
NORMOTENZ ima značajano preventivno dejstvo na krvni pritisak, te je prvenstveno namenjen osobama s visokonormalnim krvnim pritiskom (prehipertenzijom), visokim krvnim pritiskom i metaboličkim sindromom. Takođe se preporučuje svim osobama s kardiovaskularnim i neurodegenerativnim tegobama.

Pakovanje: 30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

NORMOTENZ KAPSULE

  • Brend: NATURA AUCTA
  • Šifra: BR-561560165
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 1.180,00 din


Tagovi: normotenz, kapsule, natura, aucta, natura aucta, suplement, pritisak, povisen, krvni