Apotekaonline
Korpa

NARUKVICA SA MEDICINSKIM MAGNETIMA (POZLAĆENE)

NARUKVICA SA MEDICINSKIM MAGNETIMA (POZLAĆENE)
5,500.00 RSD
Kupovina: 1
Pregleda: 641

Opis proizvoda

Koristi se protiv bolova u: 

 • Zglobovima
 • Stresa
 • Nervoze
 • Depresije
 • Povišenog pritiska
 • Loše cirkulacije
 • Zamora
 • Nesanice

Narukvica sa mikromagnetima "AKMA" predstavlja terapeutsko sredstvo za trajnu i produženu stimulaciju akupunkturnih tačaka u zoni oko zgloba na ruci.

Mikromagneti su veličine:  Dijametar 5,4 mm, Visina 2,7 mm. Radijus dejstva (računajući gustinu magnetnog fluksa od 1mT kao minimalnu za efikasno delovanje),  po dubini 10mm, po prečniku 17 mm.

Opis:
Oblik magneta je plankonveksan disk, sa jednom ravnom i jednom ispupčenom kružnom površinom. Severni magnetni pol se nalazi na ispupčenoj površini. Mikromagneti imaju na površini gustinu magnetnog fluksa 60 do 80 mt (600 do 800 gausa). Narukvica sa mikromagnetima izrađena je od bakra na koji je galvanski nanet sloj zlata ili hroma. Narukvica ima pet mikromagneta tipa "AKMA", dimenzije 5,4mm * 2,7mm koji na svojoj površini imaju jačinu magnetnog polja od 60mT (600 Gausa). Orijentacija magnetnog polja je takva da se prema koži nalazi uvek severni magnetni pol. Radijus dejstva (računajući gustinu magnetnog fluksa od 1mT kao minimalnu za efikasno delovanje) je po dubini 10mm a po prečniku 17mm. Površine magneta su zaobljene, glatke i bez oštrih ivica. Matneti su keremički i potpuno su nereaktivni u kontaktu sa kožom, sluzokožom ili bilo kojim drugim materijalom ili hemikalijom. Magneti su potpuno ispitani u svakom smislu i apsolutno ispunjavaju sve medicinski norme i standarde za stimulaciju humanog materijala bez štetnih posledica.

Koliko vremena treba da prođe dok ne počne delovati magnetna terapija?
Mnogi ljudi osećaju prva pozitivna delovanja u roku od nekoliko dana. Drugi, pak počinju da konstatuju pomene tek nakon 2 do 3 nedelje. To je individualno i različito. To zavisi i od raznih faktora, kao npr. od vrste tegoba i koliko dugo je osoba bolovala od istih kao i od opšteg stanja organizma. Normalno je da prvi znak kojim se eksponira terapija bude povećanje energetskog nivoa i bolje opšte stanje.

Postoje li nus-pojave kod magnetne terapije?
U vrlo retkim slučajevima neke osobe imaju lagani osećaj mučnine, koji je odmah prestajao ako se narukvica nosila samo preko dana. I pored toga ipak je dolazilo do poboljšanja prvobitnih tegoba. Nakon nekog vremena mogla se narukvica nositi i danju i noću.

Mogu li nositi narukvicu tokom tuširanja ili kupanja?
Da.

Koliko dugo traje delovanje AKMA magneta?
Naši keramički magneti imaju neograničenu garanciju kada je reč o njihovom magnetnom delovanju.

Treba li narukvica da dodiruje moj puls?
Ne, nije potrebno. Magnet utiče na cirkulaciju na nivou ćelije. Što više krvi protiče kroz magnetno polje, to može biti veći efekt magneta. Iz tog razloga preporučujemo vam narukvicu kao primarni izvor magnetne energije.

Mogu li narukvicu nositi na istoj strani gde i sat?
Ne.

Na kojoj ruci treba nositi magnetnu narukvicu?
Pošto je protok krvi jednak na obe ruke, ne postoji razlika u tom smislu.

Kako deluje?
Stimuliše akupunkturne tačke u zoni zgloba na ruci i podiže lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni dejstva.

Način primene:
Kako je najlakše navući - staviti moju narukvicu? Da bi navukli svoju narukvicu prvo je lagano otvorite (otvorite tako što ćete je povući hvatajući ravnomerno pored oba kraja). Tada je navucite preko najužeg mesta vašeg zgloba ruke i okrenite je za 90 stepeni tako da otvor bude dole na ručnom zglobu. Sada privucite oba kraja tako da narukvica ugodno legne - otprilike kao narukvica ručnog sata.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.