Apotekaonline
Korpa

LIDERIN TABLETE

LIDERIN TABLETE
900.00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Brend: WALMARK
  • Šifra proizvoda: BR-2545
Kupovina: 0
Pregleda: 8578

Opis proizvoda

Seksualni život muškarca može biti uspešan nezavisno od godina. Međutim, to zahteva odgovarajuću podršku, koju Vam može pružiti Liderin®.
Liderin® poboljšava kvalitet seksualnog života – brzo, sigurno, diskretno.
Jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka sa brzim dejstvom!

SASTAV:
-  Sastav u tri tablete                              Količina    
-  Pycnogenol® (Pinus pinaster)                 80,0mg
-  L-arginin                                         1.500,0mg


L-arginin® je sastojak koji doprinosi nastanku i poboljšanju erekcije. To je prekursor azot-oksida (NO), molekula koji igra ključnu ulogu u regulaciji cirkulacije delujući na krvne sudove. Azot-oksid se smatra glavnim posrednikom u erekciji penisa. On deluje kao vazodilatator krvnih sudova, što dovodi do ispunjavanja penisa krvlju i adekvatne erekcije neophodne za seksualni odnos.

Pycnogenol® je ekstrakt kore francuskog primorskog bora čiji sastav je patentiran u SAD pod brojem 6.565.851. Utiče na poboljšanje mikrocirkulacije povećanjem propustljivosti kapilara. Sa druge strane Pycnogenol® stimuliše pojačano stvaranje azot-oksida iz L-arginina, što dodatno pojačava erekciju. Pycnogenol® je registrovana robna marka kompanije Horphag Research Ltd.

Liderin® sadrži jedinstvenu kombinaciju L-arginina i Pycnogenol®-a, koja dovodi do povećanog stvaranja azot-oksida u organizmu, što igra ključnu ulogu u regulaciji cirkulacije. Aktivni sastojci preparata doprinose povećanom dotoku krvi u erektilno tkivo penisa, što pomaže da se erekcija postigne i duže održi.

Liderin® pojačava reakciju na seksualni stimulus, izaziva erekciju na brz i kontrolisan način i tako povećava seksualno zadovoljstvo i užitak.
Duži i učestaliji seks, veća snaga erekcije, veće samopouzdanje i uspeh u intimnim odnosima. Tako deluje Liderin®!

Efikasnost Liderin®-a je dokazana kliničkom studijom! Studija je pokazala da je preko 80% ispitanika postiglo normalnu erekciju i povećanje seksualnog zadovoljstva.

NAČIN UPOTREBE:
3 tablete popiti 1 sat pre seksualnog odnosa.

PAKOVANJE: 6 tableta

 


 

 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.