Meni
Korpa

INNVENTA FORTINN

INNVENTA FORTINN
-10 %
INNVENTA FORTINN

Prvi pravi regenerator zglobne hrskavice

FORTINN® je prvi preparat u Srbiji koji u svom sastavu sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide. Kolageni peptidi se koriste u savremenoj terapiji osteoartritisa i dovode do osetnog poboljšanja zdravlja zglobova.

3.510,00 RSD
3.900,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 20160887
6 prodaja
7008 pregleda

FORTINN® je prvi preparat u Srbiji koji u svom sastavu sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide. Kolageni peptidi se koriste u savremenoj terapiji osteoartritisa i dovode do osetnog poboljšanja zdravlja zglobova.

Sastav: FORTINN®  se sastoji od 5g specifičnih bioaktivnih kolagenih peptida goveđeg porekla i 0,12 g acerole (prirodan izvor vitamina C) – od toga 30 mg vitamin C. Vitamin C poboljšava iskoristljivost kolagenih peptida u organizmu, zahvaljujući kome dobijamo kolagen čvrste strukture.

U kojim stanjima se preporučuje primena proizvoda FORTINN®?

Osobama sa bolovima u zglobovima, sa degeneracijom hrskavice, sa otežanom pokretljivošću zglobova, koje pate od gojaznosti, koje žele da očuvaju funkciju svojih zglobova, sportistima i onima koji se rekreativno bave sportom. Preventivno se koristi u cilju usporavanja i smanjivanja razvoja degenerativnih promena koje nastaju u toku procesa starenja.

Zašto FORTINN®?

FORTINN® (Fortigel™) predstavlja mešavinu bioaktivnih kolagenih peptida koji se dobijaju iz hidrolizovanog kolagena. Posebnim enzimskim procesom dalje hidrolize dobijaju se proteini sa kratkim lancima (striktno određene dužine).

Najnovija istraživanja pokazuju da zavisno od veličine molekula i dužine lanaca, kolageni peptidi pokazuju ogromnu razliku u dejstvu i efikasnosti na stimulaciju ćelija hrskavice  i sintezu nove hrskavice. U poređenju sa svim proizvodima kod nas koji sadrže “hidrolizovani kolagen tip II”, FORTINN® predstavlja jedinstvenu potpuno različitu mešavinu fragmenata specifičnih kolagenih peptida i aminokiselina koji jedini naučno dokazano pospešuju sintezu nove hrskavice.

FORTINN®:

ü  Dokazano regeneriše zglobnu hrskavicu

ü  Omogućava povećanje pokretljivosti zglobova

ü  Smanjuje bol i potrebu za analgeticima

ü  Smanjuje bolove u zglobovima uzrokovane gojaznošću

ü  Održava zglobnu hrskavicu zdravom kod sportista i rekreativaca

ü  Poboljšava kvalitet života

ü  Jednostavna primena

ü  Odlična podnošljivost

ü  Bez neželjenih dejstava

Način primene:

Jedna kesica dnevno razmućena u čaši vode ili soka.

Napomena: Studije pokazuju da suplementaciju treba održavati najkraće 3 meseca u kontinuitetu za primetno poboljšanje stanja, kontinuiranom  upotrebom se postižu najbolji terapijski rezultati. Dužina terapije je individualna i zavisi od stepena degenerativnih promena na zglobnoj hrskavici.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.