Apotekaonline
Korpa

IMMUNITEA 20 KAPSULA

IMMUNITEA 20 KAPSULA
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili je zabranjena prodaja online.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
584,00 RSD
 • Lager: Trenutno nema u nabavci
 • Brend: IMMUNO SYSTEMS
 • Šifra proizvoda: BR-2403

Opis proizvoda

Prirodni imuno stimulator.

Immunitea- je vrhunski dodatak ishrani na bazi severnoameričkog žen-šena za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja, snažna i efikasna prirodna formula kanadskog porekla.
Immunitea nije običan ekstrakt žen-šena. Aktivna komponenta Immunitee je gmse", patentiran ekstrakt koji sadrži ne manje od 40% prirodnih poli-furanosil-piranosiI saharida iz severnoameričkog žen-šena (panax quinquefolius). Poli-furanosil-piranosil saharidi, naučno i klinički dokazano stimulišu proliferaciju (umnožavanje) i aktivnost limfocita. Tradicionalna primena žen-šena je vezana prvenstveo za kineski žen-šen i za aktivni sastojak ginsenoide čiji sadržaj je minimalizovan u imuno-stimulativnoj frakciji koja čini Immuniteu. Na taj način Immunitea ciljano stimuliše aktivnost imunološkog sistema bez ikakvih drugih sporednih dejstava.

Immunitea je namenjena za pojačavanje imuniteta radi prevencije infektivnih bolesti kao što su bakterijske i virusne infekcije.

Šta može immunitea® da učini za zdravlje?
Kliničke studije na Univerzitetu u Alberti i na Univerzitetu u Feniksu u Arizoni su pokazale da Immunitea®, u preporučenom režimu, efikasno povećava i održava proliferaciju limfocita u Ijudskom telu do 40% (Beneshin, C. et al. 2009). Ovo uključuje B i T limfocite, kao i NK ćelije i makrofage. Istovremeno, Immunitea® povećava i međusobnu komunikaciju tih ćelija tako što proizvode povećane količine njihovih prirodnih hemijskih medijatora kao što su antitela IgG familije, IL-1, IL-2, IL-6, TNF-a, NO i interferon-v (Wang, M. et al. 2001).

Brojna klinička i naučna ispitivanja su pokazala da porast imuniteta korišćenjem ekstrakta poli- furanosil-piranosil saharida iz severno američkog žen-šena direktno utiče na značajno smanjene rizika oboljenja:
Najobimnija „double blind“ klinička studija je urađena na Medicinskom fakultetu Univerziteta Alberte u Kanadi gde su posmatrane dve grupe ispitanika u periodu od 4 meseca. Grupa koja je redovno uzimala ekstrakt poli-saharida iz severnoameričkog žen-šena je za 48% smanjila rizik prehlada u odnosnu na kontrolnu grupu (Predy G, et al. 2005).
Gore navedene rezultateje potvrdila i klinička studija urađena u Centru za imunoterapiju raka i infektivnih bolesti na Univerzitetu Kenatiketa u Americi. Dodatno, u ovoj studiji su ispitivani i efekti u slučuja uzimanja ekstrakta kod pojave prvih simptoma respiratornih infekcija i rezultati su pokazali da u slučaju pojave bolesti, poli-furanosil-piranosiI saharidi smanjuju intenzitet i trajanje simptoma za 55% (McElhaney, J.E. et al. 2006).
Studija rađena na Medicinskoj školi Istočne Virdžinije u Americi je rađena na ispitanicima starije dobi koji su živeli u domu i utvrđeno je da je u toj populaciji rizik od gripa smanjen čak za 89% (McElhaney, J. et al. 2004).
Na Univerzitetu Alberte u Kanadi su vršena ispitivanja uticaja poli-furanosil-piranosiI saharida na probavni trakt. Studija je pokazala izražen uticaj na efikasnost imunološkog sistema, čime se omogućava da se lakše i efikasnije savladaju razne stomačne tegobe virusnog i bakterijskog porekla (Biondo P.D. et al. 2008).
Sve ove pojave nisu bile zabeležene sa običnim ekstraktima žen-šena i u tome se ogleda prefinjenost i posebnost načina uzgoja, kao i metoda ekstrakcije polisaharida iz američkog ženšena.
Sva istraživanja pokazuju da Immunitea® pruža izuzetno efikasnu zaštitu. Kod osoba koje nisu uzimale Immuniteu i u slučaju pojave prvih simptoma po rezultatima ispitivanja tretman Immuniteom smanjuje jačinu simptoma i trajanje bolesti.

Sadržaj aktivnih supstanci:
Aktivni sastojci: 1 kapsula sadrži 200mg biljnog ekstrakta gmse1", imuno stimulativnog poli-furanosil-piranosiI saharida iz korena severnoameričkog žen-šena (Panax quinquefolius). ginse™ je standardizovan ekstrakt koji sadrži najmanje 40% (w/w) poli-furanosil-piranosil saharida.

Uzimanje immunitee se savetuje u periodima:
Povećane izloženosti bolestima kao što su:

 •   Grip i prehlade
 •   Letnjih infekcija
 •   Stomačne tegobe

Kada je organizam iscrpljen i oslabljen usled:

 • Stresa
 • Umora i nesanice
 • Dijeta i nepravilne ishrane
 • Dugotrajnih ili hroničnih bolesti
 • Radio i hemoterapije
 • Postoperativnog oporavka

Kako se immunitea® upotrebljava?
Redovan režim:
Za održavanje visoke funkcije imuno sistema i smanjenje rizika oboljevanja:
-  1-2 puta dnevno po 1 kapsula

Intenzivni režim:
Ukoliko osoba oseti prve znake sezonskih bolesti, stresa, slabosti organizma i malaksalosti, a nije uzimala Immuniteu, preporučuje se uzimanje u intenzivnom režimu po sledećoj dinamici:
-  Dan 1. - 3 puta dnevno po 3 kapsule
-  Dan 2.-3 puta dnevno po 2 kapsule
-  Dan 3. i doktraju simptomi - 2-3 puta dnevno po 1 kapsula

Intenzivni režim upotrebe brzo i efikasno povećava moć imunološkog sistema i tako značajno smanjuje intenzitet i trajanje raznih infektivnih bolesti.

Napomena:
Pokazano je da ginsenosidi koji se nalaze u biljci žen-šena smanjuju efektivnost antitrombotskih i antikoagulantnih terapija. I ako immunitea nije običan ekstrakt žen-šena, i sadrži znatno umanjenu količinu ginsenosida, zbog ozbiljnosti antitrombotičkih i antikoagulantnih terapija, immunitea se ne preporučuje osobama koje piju inhibitore agregacija trombocite i antikoagulantne lekove (na primer Farin ili Varfarin).

Kontraindikacije nisu primećene ni pri ispitivanjima sa uzimanjem doza i 100 većih od preporučenih dnevnih doza.
U slučaju pojave alergiskih reakcija (kožni svrab i slično) na žen-šen obustaviti primenu Immunitee.

Pakovanje: 20 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).