Apotekaonline
Korpa

IMMUNO SYSTEMS

„Immuno Systems“ je 2009. osnovan sa željom da se na srpsko tržište plasiraju visoko kvalitetni dijetetski suplementi.
2010. godine na tržište je plasiran prvi preparat „Immunitea“, koji je kanadska formula nastala u saradnji sa kompanijom „Imunco“ iz Kanade. Asortiman proširujemo 2011. i lansiramo još tri proizvoda: Omega 3 + Vit E, Koenzim Q10 i Glukozamin sulfat.
„Immunitea“ je već nakon par meseci zauzela značajno mesto u segmentu preparata za imunitet. Antidoping agencija u Kelnu uradila je antidoping proveru i izdala sertifikat da „Immunitea“ nije doping sredstvo, te da mogu da je koriste i sportisti. Pored prisustva na srpskom tržištu, „Immunitea“ se od 2012. izvozi u Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu. Nakon toga, „Immunitea“ dobija bodove od Saveza farmaceutskih udruženja Srbije za akreditovano predavanje, a dr Uroš Vilimanović  održava akreditovana predavanja farmaceutima i doktorima u domovima zdravlja širom Srbije.
U saradnji sa kompanijom „Stojanović Pharm“ iz Novog Sada i njihovim tehnolozima, dolazimo do rešenja da postojeću formulu „Immunitee“ poboljšamo dodavanjem cinka i vitamina C, tako da se u martu 2018. na tržištu našla nova „Immunitea forte“.
„Multivitamin M1“ svoje mesto na tržišti zauzima 2017. godine, a 2018. još dva preparata: „Gvožđe sa vitaminom C“ i „Chanca Piedra“. Svi proizvodi kompanije „Immnuo Systems“ su upisani u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
„Immuno Systems“ promoviše modernu organizaciju, timski rad i pre svega stručnost, kroz angažovanje visoko stručnih saradnika iz oblasti medicine i farmacije. Pored toga, zaposlenima u zdravstvenom sektoru (lekarima i farmaceutima) pružamo kliničke i naučne dokaze o delovanju i delotvornosti proizvoda koje plasiramo na tržište, čime im obezbeđujemo nova saznanja i mogućnost pravog izbora, kako bi svojim pacijentima ponudili najbolje rešenje za postojeće zdravstvene probleme.
Naša misija je da ponudimo dodatke ishrani vrhunskog kvaliteta, u skladu sa potrebama naših potrošača za preparatima koji ih vode ka boljem i zdravijem životu.

DEČIJI PROBIOTIK BIOLACTINE BAMBINI
Probiotik za decu! Ukus koji deca vole!Biolactine bambini je inovativna i sveobuhvatna  probiotska formula namenjena deci. Formula se odlikuje visokim sadržajem probiotskih bakterija - bifidobakterija (B. Bifidum BB01, B. Longum R175, B. Infantis) što čini ovaj proizvod odličnim za..
950,00 RSD
IMMUNO SYSTEMS GLUKOZAMIN SULFAT KAPSULE
PREPARAT IMMUNO SYSTEMS GLUKOZAMIN SULFAT KAPSULE NALAZI SE NA AKCIJI 2+1. AKCIJU MOŽETE POGLEDATI OVDE !Za očuvanje zdravlja zglobova.Glukozamin doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice u zglobovima. Do oštećenja hrskavice i smanjenja pokretljivosti zglobova dolazi usled starenja..
560,00 RSD
IMMUNO SYSTEMS GLUKOZAMIN SULFAT KAPSULE 2+1 GRATIS
Akcija traje dok traju zalihe.Za očuvanje zdravlja zglobova.Glukozamin doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice u zglobovima. Do oštećenja hrskavice i smanjenja pokretljivosti zglobova dolazi usled starenja i smanjenja sposobnosti organizma da proizvodi dovoljne količine glukozami..
1.120,00 RSD
IMMUNO SYSTEMS KOENZIM Q10 KAPSULE
PREPARAT IMMUNO SYSTEMS OMEGA 3 + VITAMIN E KAPSULE NALAZI SE NA AKCIJI 1+1. AKCIJU MOŽETE POGLEDATI OVDE !Koenzim Q10 ima esencijalnu ulogu  procesima stvaranja  energije u ćelijama organizma. Sinteza koenzima Q10 u organizmu se vremenom smanjuje (naročito posle 30. godine), kao i usled p..
940,00 RSD
IMMUNO SYSTEMS MULTIVITAMIN M1
IMMUNO SYSTEMS MULTIVITAMIN M1Opis proizvoda:Immuno Systems Multivitamin je optimalna kombinacija vitamina i minerala potrebnih za normalno funkcionisanje organizma.Immuno Systems Multivitamin kapsule svojom raznovrsnom kombinacijom i optimalnom količinom vitamina i minerala mogu pobolj&s..
489,00 RSD
IMMUNO SYSTEMS OMEGA 3 + VITAMIN E KAPSULE
PREPARAT IMMUNO SYSTEMS OMEGA 3 + VITAMIN E KAPSULE NALAZI SE NA AKCIJI 2+1. AKCIJU MOŽETE POGLEDATI OVDE !Immuno Systems Omega 3 + vitamin E sadrži Omega 3 masne kiseline koje povoljno utiču na nivo triglicerida, ukupnog i LDL holesterola i krvni pritisak, zbog čega deluju kardioprotektivno. Ta..
369,00 RSD
IMMUNO SYSTEMS OMEGA 3 + VITAMIN E KAPSULE 2+1 GRATIS
Akcija traje dok traju zalihe.Immuno Systems Omega 3 + vitamin E sadrži Omega 3 masne kiseline koje povoljno utiču na nivo triglicerida, ukupnog i LDL holesterola i krvni pritisak, zbog čega deluju kardioprotektivno. Takođe, pokazuju povoljne efekte kod depresije i drugih psihičkih oboljenja, re..
738,00 RSD
TONOREX LIPICOL TRIPLE ACTION KAPSULE
Tonorex Lipicol triple action predstavlja jedinstveni, potpuno prirodni preparat na bazi fitosterola, monakolina K iz fermentisanog crvenog pirinča i polifenola iz zelenog čaja. Proizvod je namenjen za smanjenje i regulaciju nivoa holesterola.Kombinacijom tri prirodna regulatora fiziološk..
650,00 RSD
IMMUNITEA 20 KAPSULA
Prirodni imuno stimulator.Immunitea- je vrhunski dodatak ishrani na bazi severnoameričkog žen-šena za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja, snažna i efikasna prirodna formula kanadskog porekla. Immunitea nije običan ekstrakt žen-šena. Aktivna komponenta Immunitee je gmse"..
584,00 RSD
M-FOLIA
Prirodno rešenje za psorijazu i ekceme.Vrhunski recept baziran na ekstraktu biljke Mahonia aquifolium za koji je dokazano da je efikasan u 4 od 5 slučajeva. m-folia™  je standardizovanprirodni ekstrakt biljke Mahonia aquifolium (poznate kao "KorenОregonske loze„). Kori..
1.950,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)