Meni
Korpa

HIPO PROSTAT BILJNE KAPI

HIPO PROSTAT BILJNE KAPI
HIPO PROSTAT BILJNE KAPI
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2016
0 prodaja
1055 pregleda

HIPO PROSTAT BILJNE KAPI

Opis proizvoda:

HIPOPROSTAT je prirodna formulacija namenjena muškoj populaciji. Biljne vrste koje su upotrebljene za izradu ovog proizvoda preporučene su od strane eminentnih svetskih stručnjaka. Upotrebom ovog preparata povećava se vitalnost prostate, smanjuje se učestalost mokrenja, eliminiše otežano mokrenje i čuva zdravlje bubrega, bešike i mokraćnih kanala.

HIPOPROSTAT su potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. Ne sadrže konzervanse i ne izazivaju zavisnost. Tu su da pomognu kod akutnih i hroničnih infekcija prostate, kao i kod benigne hipertrofije odnosno uvećanja prostate.

Najučestalije tegobe koje se javljaju vezane za prostatu su:

  •  akutne infekcije prostate
  •  hronične infekcije prostate
  •  uvećanje prostate
  •  adenom prostate

 

Sastav
Epilobii herba, Taraxacii radix, Urticae radix, Equiseti herba, Tropeolum herba.

Dejstvo
Biljne kapi HIPOPROSTAT su posebno osmišljene za osobe sa navedenim tegobama prostate. Biljne vrste upotrebljene u ovoj kombinaciji su priznate i preporučene od eminentnih svetskih stručnjaka. Višestruka dejstva flavonoida, saponina, više vrsta eteričnih ulja, fitosterola, tanina, minerala i vitamina uslovljavaju izuzetno povoljan efekat na ovu bitnu žlezdu sa unutrašnjim lučenjem kod muškaraca. Eterična ulja i tanini ispoljavaju bakteriostatičko (sprečavaju razmnožavanje bakterija) i baktericidno (uništavaju bakterije) dejstvo kod akutnog i hroničnog prostatitisa. Diuretički efekat zasnovan je na dejstvu flavonoida, saponina i eteričnih ulja. Pojačana diureza olakšava tegobe izazvane uvećanom prostatom koja sa svoje strane stvara smetnje sužavajući ili zatvarajući mokraćni kanal. Pojačana eliminacija toksina, štetnih metabolita i slobodnih radikala dovodi do poboljšanja opšteg stanja organizma i ispoljavanja antikancerogenog dejstva. β-sitosterol iz grupe fitosterola kompenzatorno povećava metabolizam u adenomatoznom (otečenom) tkivu prostate, eliminišući tako kongestije (zastoj krvi). Redovnim korišćenjem HIPOPROSTAT kapi terapijski ili preventivno povećava se vitalnost prostate, smanjuje se učestalost mokrenja, olakšava mokrenje i čuva zdravlje bubrega, bešike i mokraćnih kanala.

Način upotrebe
Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 HIPOPROSTAT kapi u 1dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena bolesti kontinuirano korišćenje HIPOPROSTAT-a u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Način čuvanja
Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

Pakovanje
30 ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja

Registrovano
Proizvod je registrovan i upisan u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.