Apotekaonline
Korpa

Eucerin Hyaluron-Filler + Urea

EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS UREA DNEVNA KREMA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS UREA DNEVNA KREMA
Eucerin hyaluron-filler plus urea dnevna krema pruža intenzivnu hidrataciju, smanjuje pojavu suvih linija i bora sa 5% uree i hijaluronskom kiselinom.Kako koža stari, postaje sklonija isušivanju, a što je suvlja to je podložnija nastanku bora.Eucerin Hyaluron-Filler plus Urea Dnevna krema sadrži kom..
2.555,95 RSD 3.007,00 RSD
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS UREA NOĆNA KREMA
SNIŽENA CENA -15 %
Brend: EUCERIN
EUCERIN HYALURON-FILLER PLUS UREA NOĆNA KREMA
Eucerin hyaluron-filler plus urea noćna krema umiruje suvu kožu, intenzivno hidrira, regeneriše i ublažava pojavu suvoćom izazvanih bora.Intenzivna noćna krema za hidrataciju i smanjenje bora za suvu kožu, sa 5% uree i hijaluronskom kiselinom.Starenje kože i suva koža su blisko povezani - kako koža ..
2.666,45 RSD 3.137,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)

Eucerin Hyaluron-Filler + Urea linija je niz kozmetičkih proizvoda kojima je cilj popunjavanje bora i jačanje kože. Proizvodi sadrže hijaluronsku kiselinu i ureu, sastojke koji prirodno postoje u koži i pomažu u jačanju i zaštiti kože. Ova linija sadrži razne proizvode za negu kože, uključujući dnevne i noćne kreme, serum, pene za pranje i druge proizvode. Svi proizvodi su dizajnirani da pomognu u smanjenju vidljivosti bora i poboljšanju zdrave i sjajne kože.

Eucerin Hyaluron-Filler + Urea linija je namenjena za negu kože koja je suva i dehidrirana.

Urea je jedan od glavnih sastojaka u liniji, ima sposobnost vlaženja kože i održavanju njene ravnoteže vlage. Hijaluronska kiselina, drugi ključni sastojak, pomaže u ispunjavanju bora i jačanju kože. Proizvodi iz ove linije ne sadrže parabene, boje i parfeme, što ih čini prikladnima za osetljivu kožu. Osim toga, proizvodi su testirani pod kontrolom dermatologa kako bi se osigurala njihova učinkovitost i sigurnost za kožu.

Eucerin Hyaluron-Filler + Urea linija pruža koži visok nivo hidratacije i podrške u borbi protiv starenja.

Svi preparati Eucerin Hyaluron-Filler + Urea linije su dermatološki testirani, podnošljivi i odgovarajući za osobe sa psorijazom.

Šta je suva koža?

Za razliku od dehidrirane kože, o kojoj će biti reči kasnije, kod suve kože problem leži u nedostatku ulja. Suva koža se manifestuje u različitim oblicima koje nije lako razdvojiti, a najčešći problemi po kojima se može prepoznati jeste zategnutost kože koja je gruba na dodir, sklona perutanju i iritaciji i pucanju.

Šta je dehidrirana koža?

Ovde je problem jednostavan i lako je zaključiti da dehidriranoj koži nedostaje voda. U pitanju je stanje kože koje može pogoditi bilo koji tip kože, čak i one koji imaju masnu kožu ili kožu sklonu aknama. U svim slučajevima, koža je najčešće mesto na kom će se pokazati prvi znaci dehidratacije i to će pokazati kroz svoju krhkost, nedostatak volumena, veću osetljivost nego obično, grubost i često pucanje.

Kako negovati suvu kožu?

Osobe sa suvim tipom kože situaciju značajno mogu popraviti biranjem odgovarajućih preparata za njihov tip kože, baziranih na prirodnim uljima i pogodnim sastojcima kao što su ceramidi. Ukoliko preparati koji nanosite na lice nisu namenjeni vašem tipu kože, čak ni najbolja krema za bore ili maska za lice neće moći da donesu željene rezultate. Takođe, stanje suve kože se može popraviti i izbegavanjem određenih preparata, poput snažnih sredstava za čišćenje i piling lica.

Kako negovati dehidriranu kožu?

Kod dehidrirane kože opcije za rešenje problema su znatno šire, a najčešće su hidriranje, hidriranje i hidriranje. Najbrži i najlakši način za popravljanje ovog stanja svakako je redovan unos potrebne dnevne količine vode, kao i uključivanje u ishranu namirnica bogatih vodom poput lubenice, celera, krastavca. Uloga odgovarajuće kozmetike je takođe vrlo važna, a u nezi dehidrirane kože treba birati proizvode koje sebi sadrže hijaluronsku kiselinu.