Apotekaonline
Korpa

ELEKTRONSKA CIGARETA PRESTIGE BLACK

ELEKTRONSKA CIGARETA PRESTIGE BLACK
Na lageru
ELEKTRONSKA CIGARETA PRESTIGE BLACK
0.00 RSD
Pregleda: 1018

Available Options

Opis proizvoda

Prestige Black je jedini od Prestige modela koji funkcioniše na principu filtera, tj. ulje se dokapava u filtere i na raspršivač. Kapacitet filtera je 4 kapi.

Korišćenje cigarete:
Skinuti sa raspršivača poklopac (izgleda kao filter), na vrh raspršivača (metalni trougao) staviti 1 kap ulja, uzeti novi filter iz kesice (ne dopunjavati, novi filteri su uvek napunjeni) i spojiti sa cigaretom (filter se ravno stavlja i skida sa cigarete ne sme se uvrtati da se ne bi oštetio raspršivač-veoma je bitno reći to i kupcu). Raspršivač spojiti sa baterijom, pritisnuti taster i povući dim lagano (3-4 sekunde), staviti ukrasni poklopac. Bateriju cigarete potrebno je formirati, ali tek kada se isprazni do kraja fabričko punjenje (taster za aktivaciju baterije će blinkati).

Formiranje:
Jedno punjenje od 8 sati, zatim je koristiti 20 minuta i vratiti na punjač još 1 sat. Svaki naredni put puni se do 3 sata, ili dok lampica na USB punjaču predje iz crvene u zelenu. Kada nema dima, cigaretu je potrebno dopuniti uljem: u sredinu filtera sipati 4 kapi ulja i na raspršivač 1 kap ulja (u zavisnosti od inteziteta korišćenja i više puta u toku dana, kad god nestane dima i arome).

OBAVEZNO:
Pre punjenja baterije obrisati navoje na bateriji, raspršivaču i punjaču.

FILTERI:
Jedan filter može se dopunjavati u proseku 10-15 dana (individualno je, u zavisnosti od inteziteta korišćenja), nakon čega se baca i zamenjuje novim.

SINGLE Pakovanje sadrži:
1. 1 kompletna elektronska cigareta (1 baterija + 1 raspršivač + 1 ukrasni poklopac za raspršivač)
2. 3 filtera fabrički napunjena
3. 1 USB punjač
4. 1 zidni punjač
5. Uputstvo i Garantni list

DOUBLE Pakovanje sadrži:
1. 2 kompletne elektronske cigarete (2 baterije + 2 raspršivača + 2 ukrasna poklopca za raspršivač)
2. 6 filtera fabrički napunjenih
3. 1 USB punjač
4. 1 zidni punjač
5. Uputstvo i Garantni list

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.