Apotekaonline
Korpa

ELEKTRONSKA CIGARETA PRESTIGE PRO

ELEKTRONSKA CIGARETA PRESTIGE PRO
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili online prodaja nije dozvoljena.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
0,00 RSD

Dostupne opcije

Opis proizvoda

Prestige PRO je najnovije tehnološko dostignuće u oblasti elektronskih cigareta. Prepočuje se pušačima koji zahtevaju najbolje, poslovnim ljudima koji su stalno u pokretu i žele da u svakom trenutku računaju na svoju elektronsku cigaretu. Prestige ima najsnažniju bateriju, a PRO atomizer - raspršivač je najnoviji model raspršivača i tanka u jednom i ima kapacitet 1,5ml. Puni se jednostavno a daje ČIST i PREFINJEN UKUS , veliku količinu dima i neuporedivo zadovoljstvo pušenja u odnosu na druge modele elektronskih cigareta. Baterija od 650mAh većini čak i najzahtevnijih pušača traje ceo dan a nekima i 2-3 dana bez punjenja dok baterije od 900 i 1100mAh traju još duže. Na poklopcu za raspršivač se nalaze prozorčići kroz koje možete videti koliko tečnosti je preostalo u PRO atomizeru.

Prestige PRO je model koji funkcioniše na principu rezervoara, tj. ulje se sipa u rezervoar velikog kapaciteta - 1,50ml i upravo zbog toga je vrlo popularan (puno dima i bolji ukus).  

Korišćenje cigarete:
Uzeti atomizer cigarete (rezervoar), skinuti deo za usta i mali poklopac ispod. Pomoću nastavka za bočicu (levak) sipajte ulje u rezervoar ali ne više od 80%. Izbacivanje vazduha iz kanala rezervoara vrši se duvanjem vazduha u pravcu suprotnom od onog kada se povlači dim (stavite maramicu ispred). Vratiti poklopac i deo za usta nazad i spojiti atomizer sa baterijom, staviti ukrasni poklopac preko. Pritisnuti taster i lagano dugotrajnije povući dim (3-4 sekunde). Nivo ulja ne sme da padne ispod 10%. Bateriju cigarete potrebno je formirati, ali tek kada se isprazni do kraja fabričko punjenje (taster za aktivaciju baterije će blinkati). Formiranje: jedno punjenje od 8 sati, zatim je koristiti 20 minuta i vratiti na punjač još 1 sat. Svaki naredni put puni se do 3 sata, ili dok lampica na USB punjaču predje iz crvene u zelenu.

OBAVEZNO:
Pre punjenja baterije obrisati navoje na bateriji, raspršivaču i punjaču.
 
Karakteristike Prestige PRO elektronske cigarete:
-  Baterija: MANUELNA 650 mAh / 900 mAh / 1100 mAh
-  Dimenzije: 14 x 130-146mm
-  Težina: 40-46g
-  Boja: CRNA

SINGLE Pakovanje sadrži:
1. 1 kompletna elektronska cigareta (1 baterija + 1 PRO atomizer)
2. Poklopac za raspršivač sa prozorčićima za praćenje potrošnje tečnosti
3. 1 USB punjač
4. 1 zidni punjač
5. Uputstvo i Garantni list

DOUBLE Pakovanje sadrži:
1. 2 kompletne elektronske cigarete (2 baterije + 2 PRO atomizera)
2. Poklopac za raspršivač sa prozorčićima za praćenje potrošnje tečnosti 2 komada
3. 1 USB punjač
4. 1 zidni punjač
5. Uputstvo i Garantni list

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).