Apotekaonline
Korpa

EKOSAN

Preduzeće Ekosan, osnovano je 1989. godine, kao prvo registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ iz oblasti sanitarne zaštite i proizvodnje ekoloških sredstava za ličnu zaštitu lјudi i materijalnih dobara od štetnih organizama. Tokom prethodne 31 godine, pozicionirali smo se kao značajan partner mnogih preduzeća u Republici Srbiji i regionu.
Ekosan je organizovan u četiri organizacione celine koje su tesno povezane tako da se maksimalno koristi njihova sinergija. Organizacione celine su:
Proizvodnja
DDD usluge
Distribucija biocidnih i veterinarskih proizvoda
Edukativni centar
Ekosan je prvo privatno preduzeće, u bivšoj SFR Jugoslaviji osnovano 1989. godine, registrovano iz oblasti sanitarne zaštite i proizvodnje ekoloških sredstava
Danas je u okviru Ekosan-a u stalnom radnom odnosu zaposleno preko 80 lјudi. Kvalifikacionu strukturu zaposlenih čine stručnjaci različitih profila:
lekari (epidemiolog, toksikolog, mikrobiolog)
doktor farmacije, magistar biologije, tehnolozi
inženjeri agronomije (smer zaštite bilјa)
doktori veterinarske medicine
sanitarni i veterinarski tehničari, VSS/SSS (hemijskog, tehnološkog, ekološkog i drugih smerova)
radnici sa položenim stručnim ispitima za prevoz i rukovanje opasnim i toksičnim materija (Sertifikat Instituta Vinča), itd.
Od strane renomirane Austrijske sertifikacione firme  Quality Austria sertifikovani smo prema standardima ISO 9001, 14001 i OHSAS 18001

Brend: EKOSAN
EKOPED A ŠAMPON
Ekoped A šampon efikasno suzbija vaši glave, vaši tela i stidne vaši. Ekoped A šampon pri pravilnoj upotrebi ne iritira kožu, sluzokožu i oči, nije štetan za ljude i toplokrvne živpotinje.Kontrolu kvaliteta vrši Institut za zaštitu zdravlja..
415,00 RSD
Brend: EKOSAN
REPELIN 5+ SPREJ
Efikasna zaštita od insekata.REPELIN 5+ stik za osetljivu kožu, decu iznad dve godine starosti.Pakovanje: 60ml..
313,00 RSD
Brend: EKOSAN
REPELIN 5+ STIK
Efikasna zaštita od insekata.REPELIN 5+ stik za osetljivu kožu, decu iznad dve godine starosti.Pakovanje: 30ml..
329,00 RSD
Brend: EKOSAN
REPELIN LR STICK
Efikasna zaštita od insekata.REPELIN LR stik za lovce i ribolovce, formulisan za ovu ciljnu grupu, sadrži supstance koje u ekstremnim uslovima visoke infestacije pruža zaštitu pet sati.Pakovanje: 50ml..
346,00 RSD
Brend: EKOSAN
EKOPED B LOSION PROTIV VAŠILJIVOSTI
Ekoped B losion efikasno suzbija vaši glave, vaši tela i stidne vaši. Ekoped B losion pri pravilnoj upotrebi ne iritira kožu, sluzokožu i oči, nije štetan za ljude i toplokrvne životinje.Kontrolu kvaliteta vrši Institut za zaštitu zdravlja Srbije ,,Dr M..
0,00 RSD
Brend: EKOSAN
EKOPED B LOSION SA ČEŠLJEM PROTIV VAŠILJIVOSTI
Ekoped B losion efikasno suzbija vaši glave, vaši tela i stidne vaši. Ekoped B losion pri pravilnoj upotrebi ne iritira kožu, sluzokožu i oči, nije štetan za ljude i toplokrvne živpotinje.Kontrolu kvaliteta vrši Institut za zaštitu zdravlja Srbije ,,Dr M..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)