Apotekaonline
Korpa

Lo.Li Pharma

Lo.Li Pharma - Apoteka Online
Brend: Lo.Li Pharma
INOFOLICOpis proizvoda:INOFOLIC® je dodatak ishrani na bazi mio-inozitola i folne kiseline. Savetuje se za tretman PCOS-a (sindroma policističnih jajnika), kao i za pripremu za trudnoću zbog pozitivnog efekta na kvalitet jajne ćelije.INOFOLIC® je klinički ispitan u Italji, N..
1.250,00 RSD
Brend: Lo.Li Pharma
INOFOLIC® COMBIOpis proizvoda:INOFOLIC® combi je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, i folne kiseline, predstavlja jedinstvenu formulaciju u kojoj se pojačava metabolički efekat mio-inozitola i utiče pozitivno na regulaciju znakova i simptoma insul..
1.450,00 RSD
Brend: Lo.Li Pharma
INOFOLIC® COMBI 30 KAPSULAOpis proizvoda:INOFOLIC® combi je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, i folne kiseline, predstavlja jedinstvenu formulaciju u kojoj se pojačava metabolički efekat mio-inozitola i utiče pozitivno na regulaciju znakova i sim..
1.750,00 RSD
Brend: Lo.Li Pharma
INOFOLIC PLUSOpis proizvoda:INOFOLIC PLUS je dijetetski proizvod koji sadrži mio-inozitol, melatonin i folnu kiselinu.Koristi se za:Tretman hiperinsulinemije u kombinaciji sa poremećajem spavanjaNadoknada deficita melatonina koji utiče pozitivno na hormonski i metabolički profil ženeŽene preko 3..
1.799,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)