Apotekaonline
Korpa

LO.LI. PHARMA

Lo.Li. Pharma International je ogranak Lo.Li. Pharma Srl, rastuća farmaceutska kompanija sa sedištem u Rimu, posvećena istraživanju, razvoju i distribuciji medicinskih sredstava i funkcionalnih dodataka ishrani.
Lo.Li. Pharma International je prisutna na italijanskom farmaceutskom tržištu već 15 godina, razvijajući i komercijalizujući uspešne i revolucionarne proizvode koji su promenili stav lekara specijalista prema nekoliko različitih bolesti.
Ključni faktor uspeha kompanije je kontinuirani napor u razvoju novih proizvoda, istovremeno odgovarajući na potrebe pacijenata i novih tretmana i alata za prevenciju za medicinsku klasu.
Verujemo u sposobnost da se ljudsko zdravlje zaštiti funkcionalnim dodacima. Za mnoge bolesti je utvrđeno da su trenutne terapije zastarele ili da je rizik / korist neuravnotežen. Zbog toga je svrha Lo.Li.Pharme da razvije inovativne i bezbedne proizvode koji mogu ojačati kliničku praksu i pomoći ljudima da žive bolje. Naš portfelj trenutno uključuje više od 20 dijetetskih suplemenata i nekoliko medicinskih uređaja u obliku gela, ovula ili rastvora.
Svi proizvodi su podržani kliničkim studijama i za većinu njih imamo intelektualno vlasništvo.
Lo.Li. Pharma International zapošljava mali i visoko specijalizovani menadžerski tim.
Definišemo strateške i operativne ciljeve i identifikujemo potrebne partnere za postizanje tih ciljeva - sa ovim modelom organizacije očekujemo uspeh.
Naš tim je orijentisan na rezultate - uživamo u izuzetno transparentnom radnom okruženju, koje karakterišu otvorena komunikacija i timski rad.
Volimo da radimo zajedno i zabavljamo se radeći to.

DELPHYS TABLETE
Delphys tablete su dodatak ishrani koji sadrži vitamin D, epigalokatehin galat i vitamin B6 i savetuje se ženama koje su sklone razvoju mioma i drugih fibroidnih promena na materici. Zahvaljujući aktivnim sastojcima  Delphys tablete doprinose kontroli nastanka i razvoja mioma, smanjen..
1.587,00 RSD
INOFOLIC COMBI 20 KAPSULA
INOFOLIC® COMBIOpis proizvoda:INOFOLIC® combi je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, i folne kiseline, predstavlja jedinstvenu formulaciju u kojoj se pojačava metabolički efekat mio-inozitola i utiče pozitivno na regulaciju znakova i simptoma insul..
1.450,00 RSD
INOFOLIC COMBI 30 KAPSULA
INOFOLIC® COMBI 30 KAPSULAOpis proizvoda:INOFOLIC® combi je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, i folne kiseline, predstavlja jedinstvenu formulaciju u kojoj se pojačava metabolički efekat mio-inozitola i utiče pozitivno na regulaciju znakova i sim..
1.960,00 RSD
INOFOLIC COMBI HP 30 KAPSULA
INOFOLIC® Combi HP (High Performance) je dijetetski proizvod na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola u fiziološkom odnosu 40:1, folne kiseline i alfa-laktalbumina. Unapređena formulacija sa alfalaktalbuminom povećava efikasnost proizvoda do 95%!Jedinstvena kombinacija inozitola u INOFOLIC® Com..
2.373,00 RSD
INOFOLIC HP
INOFOLIC® HPINOFOLIC® HP predstavlja unapređenu i patentom zaštićenu formulaciju, jer pored mio-inozitola i folne kiseline, sadrži prebiotikalfa-laktalbumin.Ovakva unapređena formulacija podiže nivo pozitivnog odgovora na tretmansa 62% na 95%. INOFOLIC® HP je idealna podrška za: Sindrom poli..
1.370,00 RSD
INOFOLIC PLUS
INOFOLIC PLUSOpis proizvoda:INOFOLIC PLUS je dijetetski proizvod koji sadrži mio-inozitol, melatonin i folnu kiselinu.Koristi se za:Tretman hiperinsulinemije u kombinaciji sa poremećajem spavanjaNadoknada deficita melatonina koji utiče pozitivno na hormonski i metabolički profil ženeŽene pre..
1.960,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)