Apotekaonline
Korpa

Bol pri mokrenju

Kada tvoja bešika počne da zvuči kao alarmni sat..

Razumem te, taj osećaj kada svaki odlazak u toalet postane izazov. Kao da tvoja bešika želi da ti poruči: "Hej, ovde nešto ne štima!" Taj bol i peckanje pri mokrenju mogu biti prava noćna mora.

Sigurno ti se dešava da razmišljaš o strategiji izbegavanja toaleta, kao da je neka video igra. "Ako izdržim još 10 minuta, možda će bol proći!" Ali, realno, to je kao da pokušavaš da pobegneš od svoje senke.

Ali ne moraš više da se plašiš i da izbegavaš da ideš u tolet, jer mi imamo rešenje za tebe.

Tu su lekovi koji mogu da te oslobe od bakterija koje imaš i koji ti izazivaju bol i peckanje pri mokrenju, naravno tu su i čajevi koji su 100% prirodni i koji će te utešiti i smiriti, moći ćeš normalno da ideš u toalet i naravno kao glavni sastojak svega toga najbitnije je da piješ dosta vode, tečnosti, to ti pomaže da se oslobodiš dosadnih bakterija.

Brend: PHARMA S
PHARMAS URIROYAL 2+1 GRATIS
Opis proizvoda:Uriroyal je inovativan dodatak ishrani, jedinstvenog sastava za nekomplikovane infekcije mokraćnih kanala i prevenciju ponovljenih infekcija.Sadrži jedinstvenu kombinaciju D-manoza (2 g) –  koja se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli pa je mokren..
2.492,00 RSD
BIOFEMINN KAPSULE A14
BIOFEMINN je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju pažljivo odabranih korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum i Bifidobacterium animalis subsp. lactis, koji doprinose uspostavljanju i održavanju optimalne vaginalne mikroflore, zaštiti urinarnog i probavnog sistema, kao..
1.139,00 RSD
Brend: CALIVITA
CALIVITA NOPALIN TABLETE
CALIVITA NOPALIN TABLETEOpis proizvoda:Proizvod koji sadrži dehidriranu stabljiku pustinjskog kaktusa pod nazivom Nopal, bogatu vitaminima, mineralima i vlaknima. Prirodno rešenje za uspostavljanje ravnoteže metaboličkih procesa.Nopalin proizveden od ploda Nopal kaktusa potpomaže ..
6.739,20 RSD
CYSTICARE TABLETE
SNIŽENA CENA -18 %
Brend: HEALTH AID
CYSTICARE TABLETE
CYSTICARE TABLETEOpis proizvoda:Cysticare ® tablete predstavljaju idealnu kombinaciju visokog kvaliteta, koja sadrži standardizovane biljne ekstrakte kojieliminišu / smanjuju simptome urinarne neugodnosti : jak nagon za mokrenjem , peckanje tokom mokrenja, pražnjenja i česti..
2.519,86 RSD 3.073,00 RSD
INNVENTA UROLITIN RASTVOR
SNIŽENA CENA -15 %
INNVENTA UROLITIN RASTVOR
UROLITINN® se dobija jedinstvenom ekstrakcijom aktivnih principa procesom hidrodestilacije 8 lekovitih biljaka koje deluju u sinergiji.Prema Evropskoj agenciji za lekove EMA, aktivni principi koji se nalaze u UROLITINN®-u se koriste za povećanje količine urina u cilju postizanja efekata isp..
2.346,85 RSD 2.761,00 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON CRANBERRY COMPLEX - Preparat za urinarne infekcije
Jamieson cranberry complex - preparat za urinarne infekcije je visoko koncentrovani kompleks ekstrakta brusnice sa D-manozom.Pomaže u prevenciji i lečenju urinarnih infekcija, naročito bakterijom Escherichia coli.Svaka kapsula sadrži 450mg čistog, svežeg ekstrakta brusnice i maksimalnu dozu od 50 mg..
2.189,00 RSD
Brend: PHARMA S
PHARMAS URIROYAL® DAILY
UriRoyal® Daily je inovativni dijetetski proizvod, jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman ponovljenih (rekurentnih) urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli.Namena:Služi za prevenciju ponovljenih (rekurentnih) infekcija urinarnog trakta izazvanih bakterijom E..
1.410,00 RSD
Brend: PHARMA S
URIROYAL DAILY KESICE A10
UriRoyal DAILY je dodatak ishrani jedinstvenog i efektnog sastava namenjen za nutritivni tretman ponovljenih (rekurentnih) urinarnih infekcija izazvanih bakterijom Escherichia coli. D-manoza - mehaničkim putem eliminiše E. coli iz organizma putem mokraće. Preporučena dnevna doza cinka dopr..
1.098,00 RSD
Brend: PHARMA S
URIROYAL KESICE A7 PHARMAS
URIROYAL je dijetetski suplement koji se koristi za odstranjivanje bakterije E. coli iz urinarnog trakta i prevenciju ponovljenih infekcija.Delovanje:D-manoza – deluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezivanja bakterije E.coli za D-manozu..
1.098,00 RSD
Brend: PHARMA S
URIROYAL UVA URSI KESICE A10
Uriroyal Uva Ursi je dodatak ishrani sa aromom brusnice koji sadrži D-manozu i suvi ekstrakt lista medveđeg grožđa koji doprinosi normalnoj funkciji bešike i mokraćnih puteva.Sastav: D-manoza, suvi ekstrakt lista medveđeg grožđa, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma brusnice, zaslađivač: st..
1.098,00 RSD
Brend: LIFELINE
URO-BALANS KAPSULE
Dejstvo: URO-balans je namenjen zdravlju urogenitalnog trakta. Sprečava vezivanje patogenih bakterija za sluznicu urogenitalnog trakta i njihovu kolonizaciju.Sastav: Jedinstvena kombinacija probiotika Lactobacillus Rhamnosus Rosell 11 i sprašene brusnice PACran standardizovan na 1,5% pr..
920,00 RSD
UROIAL KESICE A14
Uroial je dodatak ishrani koji sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koja svojim sinergističkim dejstvom - antiandehezivnim, antiinflamatornim, protektivnim i regenerativnim, predstavlja efikasno rešenje u terapiji akutnih i ponovljenih upala bešike i mokraćnih kanala.S&R PAC patent je eksklu..
1.683,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 45 (4 strana)