Meni
Korpa

CURAPROX CRNA PASTA ZA BELE ZUBE

CURAPROX CRNA PASTA ZA BELE ZUBE
CURAPROX CRNA PASTA ZA BELE ZUBE
3.424,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2016
1 prodaja
201 pregleda

CURAPROX CRNA PASTA ZA BELE ZUBE

Opis proizvoda:

Crna pasta za zube sa aktivnim ugljem - za bele zube.
​Crna pasta za izbeljivanje White is Black odstranjuje obojenost zuba – sadrži aktivni ugalj koji apsorbuje čestice koje uzrokuju obojenost zuba i nežno ih otklanja, pritom ne oštećujući zubnu gleđ.
Struktura nanohidroksiapatita je slična strukturi zubne gleđi, stoga prisustvo nanohidroksiapatita u zubnoj pasti pomaže stvaranju zaštitnog sloja na zubima štiteći tako zubnu gleđ.
Pasti za zube White is Black su dodata tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju pljuvačke.
Pomažu pri otklanjanju osećaja suvih usta. Zajedno sa 950 ppm natrijum fluorida štite od kvarenja zuba pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa.
Aktivni sastojak Prestige Sparkling Blue® na zubima stvara transparentni sloj koji smanjuje žuto obojenje zuba i na taj način održava belinu zuba bez upotrebe hemijskih supstanci.
Crna zubna pasta White is Black je osvežavajućeg ukusa, sa eteričnim uljima limete i mentola.
Namenjena je za svakodnevnu upotrebu i za sve osobe starije od 6 godina.

Napomena:
Ne sadrži štetne sastojke kao što su: NLS (natrijumlaurilsulfat - sredstvo za penjenje koje je često prisutno u sredstvima za čišćenje, šamponima, gelovima za tuširanje,..), triklosan, kao ni plastične čestice. Upotrebom zubne paste bez štetnih sastojaka smanjuje se nadraženost sluznice usta, a time i mogućnost nastanka afti.

Četkica za zube Curaprox CS 5460
Četkica za zube Curaprox 5460 sadrži 5460 ultrafinih CUREN® vlakana promera 0,1 mm, koji dosežu i do najteže dostupnih mesta.
Mala i kompaktna glava sa osmougaonom drškom najefikasnije pomaže pri uklanjanju zubnih naslaga sa svih zubnih površina, kao i u prostorima između zuba i desni.

Pakovanje: pasta  90ml, četkica ultra soft 5460

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.