Apotekaonline
Korpa

SCHOLL JASTUČIĆI

SCHOLL JASTUČIĆI
250.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: SCHOLL
  • Šifra proizvoda: 20160337
Pregleda: 3663

Opis proizvoda

SCHOLL JASTUČIĆI

Opis proizvoda:

Specijalno formulisani da brzo i efikasno otklanjaju kurje oči sa kože. Osnovni sastojak je salicilna kiselina koja kao veoma dobar keratolik jednostavno uklanja žuljeve i sve vrste kurjeg oka. Efekat je vidljiv već posle nekoliko dana. Trenutno ublažavanje bola i pritiska. Visoko efikasan flaster. Ultra mek.

Delovanje:
Ciljano lekovito dejstvo. 4 jastučića. 4 lekovita diska. Schollovi jastučići za uklanjanje žuljeva poseduju ciljano lekovito dejstvo za bezbedno i efikasno uklanjanje žuljeva. Schollov sistem diska pomaže da se zaštiti okolna zdrava koža. Ultra meko jastuče obezbeđuje trenutnu amortizujuću zaštitu i ublaženje bolova. Dermatološki testirani flaster. Idealan za žuljeve na prstima stopala i na jabučicama stopala.

Sastav:
Aktivni sastojak: salicilna kiselina EP 40% tež./tež. salicilna kiselina je keratolitik, što znači da razlaže žuljeve. Diskovi takođe sadrže: flaster od polivinil alkil etra, titan dioksid, tečni parafin, antioksidant tiofenol, okside gvožđa.

Način primene:
Stopala treba da su čista i suva. Skinuti lekoviti disk sa zaštitnog papira. Čvrsto ga pritisnuti nad centrom žulja, tako da flaster bude okrenut ka koži. Pokriti jastučetom. Lečenje svakodnevno ponavljati dok se žulj ne ukloni. Čuvati na temperaturi ispod 25°C. 

Napomena:
Ne treba da ga koriste dijabetičariI ili pacijenti sa teškim cirkulatornim poremećajima, izuzev po savetu i preporuci lekara. Proizvod ne koristiti ukoliko je koža oko žulja zapaljena ili ukoliko je ispucala. Ne stavljati ga na normalnu kožu. Proizvod ne upotrebljavajte ukoliko ste osetljivi na aspirin ili na bilo koji od sastojaka. Izbegavajte uzimanje bilo kakvih lekova u toku trudnoće i laktacije izuzev ako Vam ih je propisao Vaš lekar. Deca mlađa od šesnaest godina bi trebalo pre upotrebe da konsultuju lekara. Ne koristiti ga neprekidno duže od dve nedelje, izuzev po savetu lekara. Prekinuti primenu i skinuti proizvod ukoliko dođe do pojave prekomerne nelagodnosti ili nadražaja ili dođe do pojave preosetljivosti.

Pakovanje: 4 komada

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.