Apotekaonline
Korpa

OMRON

OMRON - Apoteka Online
Brend: OMRON
PROFESIONALNI DIGITALNI AUTOMATSKI-  Manžetna se automatski obavija oko vaše ruke na odgovarajuću veličinu i započinje merenje krvnog pritiska i pulsa -  Ugao manžetne se može podešavati da bi se izbegao nagnut položaj tela -  Naslon za lakat pomaže da ruka ostane u st..
43.000,00 RSD
Brend: OMRON
PROFESIONALNI KOMPRESORSKI-  Sa odeljkom za odlaganje pribora, creva i mrežnog kabla -  Idealan za tretman bolesti gornjeg i donjeg - respiratornog trakta -  Nizak ostatak neisparenog leka -  Brzina inhaliranja: oko 0.4 ml/min -  Veličina čestice: oko 5.0 μm -  Kap..
10.000,00 RSD
Brend: OMRON
SISTEM ZA ODREĐIVANJE KOLIČINE MASNOĆE U TELU-  Merenje količine masnog tkiva u Vašem telu pritiskom dlana Vaše ruke -  Kompaktan i portabl aparat , namenjen upotrebi kod kuće, na klinikama i u fitnes-centrima -  Veoma brzo i precizno meri količinu masnog tkiva u telu ..
7.800,00 RSD
Brend: OMRON
ULTRAZVUČNI-  Kompaktan, elektronski, lagan džepni inhalator omogućuje efikasno sprovođenje inhalacije na radnom mestu, kod kuće, dok putujete kao i u svakoj drugoj prilici -  Funkcionisanje na baterije koje se pune ili AC adapter -  Brzina inhaliranja: 0.25 ml/min -  Veličina ..
40.000,00 RSD
Brend: OMRON
OMRON VIVA MEDICINSKA VAGAMetabolizam se prirodno usporava sa godinama, sammim tim teže je ostati u formi. OMRON VIVA vaga Vam omogućava da dostignete i održite fit formu pružajuću Vam podatak o potrebnom unosu kalorija.Jedinstvena tehnologija OMRON VIVA vage garantuje maksimalnu tačnost merenja:Tel..
12.000,00 RSD
Prikazuje se 49 do 53 od 53 (5 strana)