Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ

OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili je zabranjena prodaja online.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
7.500,00 RSD
 • Lager: Trenutno nema u nabavci
 • Brend: OMRON
 • Šifra proizvoda: 2021

Opis proizvoda

Omron c102 total kompresorski inhalator i nazalni tuš Inhalator obezbeđuje efikasne inhalacione terapije, inhalator mogu koristiti odrasli, deca i bebe.

Lek dopire do najsitnijih delova disajnih puteva, samim tim predstavlja dobar izbor u lečenju:

 1. astme
 2. bronhitisa
 3. bronhiolitisa
 4. upale pluća
 5. alergija
 6. drugih respiratornih bolesti

Nazalni tuš efikasno čisti nosnu šupljinu, pomaže u ublažavanju simptoma kod prehlade, alergijskog rinitisa i sinusitisa. Nazalni tuš mogu koristiti odrasli i deca koja znaju da izduvaju nos.

Promenom godišnjih doba, različiti delovi disajnih puteva mogu biti izloženi respiratornim problemima koji otežavaju slobodno disanje.

U prolećnom i letnjem periodu, polen može izazvati alergijski rinitis izazivajući kijanje, curenje nosa, svrab očiju i nosa.

Tokom jeseni i zime, počinju da se šire virusi koji utiču na disajne puteve, izazivajući simptome kao što su zapušen nos ili curenje iz nosa, kašalj i bol u grlu.

Disajni putevi od nosa do pluća su povezani. Kao rezultat, infekcije se lako šire kroz ceo respiratorni sistem, zato je važno da nos bude čist.

Redovno ispiranje nosa pomaže u sprečavanju da se obične prehlade zakomplikuju u teže probleme respiratornog sistema, kao što su bronhitis i upala pluća.

Ispiranje nosa omron C102 nazalnim tušem:

 • Smanjuje alergijske reakcije - ispira i uklanja alergene
 • Smanjuje rizik od infekcija - uklanja bakterije i viruse
 • Smanjuje suvoću i iritaciju - hidrira sluznicu nosa
 • Olakšava disanje - smanjuje zapušenost nosa
 • Veća efikasnost nazalnih lekova - ispira i uklanja suvišni sekret

Nazalni tuš se može koristiti sa fiziološkim rastvorom, bez leka i potrebno je samo 30 sekundi da se završi tretman. Kapacitet posude za rastvor nazalnog tuša je 3 - 15 ml.

Povezuje se sa kućištem inhalatora i proizvodi fini aerosol koji delikatno čisti nos.

Veličina čestica nazalnog tuša je optimalna za gornje disajne puteve (> 10 μm) što obezbeđuje efikasno čišćenje, a zahvaljujući posebno dizajniranom vrhu nazalnog tuša omogućeno je i higijensko skupljanje sadržaja u poklopcu tuša.

Omron C102 Inhalator pruža efikasne inhalacione terapije koje se koriste u tretmanu bolesti donjih disajnih puteva kao što su bronhitis, bronhiolitis, astma, kao i kod problema gornjih disajnih puteva koji su praćeni kašljem, bolom u grlu ili kratkim dahom.

Omron C102 nazalni tuš efikasno čisti nos olakšavajući disanje i pritom sprečava eskalaciju manjih respiratornih problema u veće.

Sadržaj kompleta: 

 1. kućište inhalatora C102
 2. posuda za lek
 3. nazalni tuš
 4. usnik
 5. crevo za vazduh (dužine 100 cm)
 6. adapter za maske
 7. maska za odrasle
 8. maska za decu
 9. filter za vazduh (postavljen)
 10. uputstvo za upotrebu

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).