Apotekaonline
Korpa

OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ

OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ
7,800.00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Brend: OMRON
 • Šifra proizvoda: 2016
Pregleda: 2785

Opis proizvoda

OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ

Opis proizovda:

Sadržaj kompleta:

Kućište inhalatora C102, posuda za lek, nazalni tuš, usnik, crevo za vazduh (dužine 100 cm), adapter za masku, maska za odrasle, maska za decu, filter za vazduh (postavljen), uputstvo za upotrebu i garantni list.

Detaljno uputstvo proizovđača

Jedinstveni 2 u 1 uređaj
inhalator i nazalni tuš

Inhalator obezbeđuje efikasne inhalacione terapije zahvaljujući optimalnoj veličini čestica aerosola koje proizvodi. Lek dopire do najsitnijih delova disajnih puteva, samim tim predstavlja dobar izbor u lečenju astme, bronhitisa, bronhiolitisa, upale pluća, alergija i drugih respiratornih bolesti.

Nazalni tuš efikasno čisti nosnu šupljinu, pomaže u ublažavanju simptoma kod prehlade, alergijskog rinitisa i sinusitisa (nije namenjen deci koja ne znaju da izduvaju nos).

Četiri godišnja doba - jedno rešenje
za slobodno disanje tokom cele godine

Promenom godišnjih doba, različiti delovi disajnih puteva mogu biti izloženi respiratornim problemima koji otežavaju slobodno disanje.

 • U prolećnom i letnjem periodu, polen može izazvati alergijski rinitis izazivajući kijanje, curenje nosa, svrab očiju i nosa
 • Tokom jeseni i zime, počinju da se šire virusi koji utiču na disajne puteve, izazivajući simptome kao što su zapušen nos ili curenje iz nosa, kašalj i bol u grlu

Uz OMRON C102 Total 2-u-1 inhalator i nazalni tuš, možete efikasno tretirati sve respiratorne probleme tokom cele godine.

Zašto je važno da nos bude čist?

Disajni putevi od nosa do pluća su povezani.
Kao rezultat, infekcije se lako šire kroz ceo respiratorni sistem.
Zato je važno da nos bude čist.

Redovno ispiranje nosa pomaže u sprečavanju da se obične prehlade zakomplikuju u teže probleme respiratornog sistema, kao što su bronhitis i upala pluća.

Ispiranje nosa
OMRON C102 nazalnim tušem

 • Smanjuje alergijske reakcije - ispira i uklanja alergene
 • Smanjuje rizik od infekcija - uklanja bakterije i viruse
 • Smanjuje suvoću i iritaciju - hidrira sluznicu nosa
 • Olakšava disanje - smanjuje zapušenost nosa
 • Veća efikasnost nazalnih lekova - ispira i uklanja suvišni sekret

Olakšano disanje
bez upotrebe lekova

Nazalni tuš se može koristiti sa fiziološkim rastvorom, bez leka i potrebno je samo 30 sekundi da se završi tretman. Kapacitet poseude za rastvor nazalnog tuša je 3 - 15 ml
Povezuje se sa kućištem inhalatora i proizvodi fini aerosol koji delikatno čisti nos.
Veličina čestica nazalnog tuša je optimalna za gornje disajne puteve (> 10 μm) sto obezbedjuje efikasno cišćenje, a zahvaljujući posebno dizajniranom vrhu nazalnog tuša omogućeno je i higijensko skupljanje sadržaja poklopcu tuša.

OMRON C102 TOTAL - jedinstveno rešenje za sve probleme respiratornog sistema

OMRON C102 Inhalator pruža efikasne inhalacione terapije koje se koriste u tretmanu bolesti donjih disajnih puteva kao što su bronhitis, bronhiolitis, astma, kao i kod problema gornjih disajnih puteva koji su praćeni kašljem, bolom u grlu ili kratkim dahom.

OMRON C102 Nazalni tuš efikasno čisti nos olakšavajući disanje i pritom sprečava eskalaciju manjih respiratornih problema u veče.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.