Meni
Korpa

OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ

OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ
OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ
7.800,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2016
0 prodaja
638 pregleda

OMRON C102 TOTAL KOMPRESORSKI INHALATOR I NAZALNI TUŠ

Opis proizovda:

Sadržaj kompleta:

Kućište inhalatora C102, posuda za lek, nazalni tuš, usnik, crevo za vazduh (dužine 100 cm), adapter za masku, maska za odrasle, maska za decu, filter za vazduh (postavljen), uputstvo za upotrebu i garantni list.

Detaljno uputstvo proizovđača

Jedinstveni 2 u 1 uređaj
inhalator i nazalni tuš

Inhalator obezbeđuje efikasne inhalacione terapije zahvaljujući optimalnoj veličini čestica aerosola koje proizvodi. Lek dopire do najsitnijih delova disajnih puteva, samim tim predstavlja dobar izbor u lečenju astme, bronhitisa, bronhiolitisa, upale pluća, alergija i drugih respiratornih bolesti.

Nazalni tuš efikasno čisti nosnu šupljinu, pomaže u ublažavanju simptoma kod prehlade, alergijskog rinitisa i sinusitisa (nije namenjen deci koja ne znaju da izduvaju nos).

Četiri godišnja doba - jedno rešenje
za slobodno disanje tokom cele godine

Promenom godišnjih doba, različiti delovi disajnih puteva mogu biti izloženi respiratornim problemima koji otežavaju slobodno disanje.

  • U prolećnom i letnjem periodu, polen može izazvati alergijski rinitis izazivajući kijanje, curenje nosa, svrab očiju i nosa
  • Tokom jeseni i zime, počinju da se šire virusi koji utiču na disajne puteve, izazivajući simptome kao što su zapušen nos ili curenje iz nosa, kašalj i bol u grlu

Uz OMRON C102 Total 2-u-1 inhalator i nazalni tuš, možete efikasno tretirati sve respiratorne probleme tokom cele godine.

Zašto je važno da nos bude čist?

Disajni putevi od nosa do pluća su povezani.
Kao rezultat, infekcije se lako šire kroz ceo respiratorni sistem.
Zato je važno da nos bude čist.

Redovno ispiranje nosa pomaže u sprečavanju da se obične prehlade zakomplikuju u teže probleme respiratornog sistema, kao što su bronhitis i upala pluća.

Ispiranje nosa
OMRON C102 nazalnim tušem

  • Smanjuje alergijske reakcije - ispira i uklanja alergene
  • Smanjuje rizik od infekcija - uklanja bakterije i viruse
  • Smanjuje suvoću i iritaciju - hidrira sluznicu nosa
  • Olakšava disanje - smanjuje zapušenost nosa
  • Veća efikasnost nazalnih lekova - ispira i uklanja suvišni sekret

Olakšano disanje
bez upotrebe lekova

Nazalni tuš se može koristiti sa fiziološkim rastvorom, bez leka i potrebno je samo 30 sekundi da se završi tretman. Kapacitet poseude za rastvor nazalnog tuša je 3 - 15 ml
Povezuje se sa kućištem inhalatora i proizvodi fini aerosol koji delikatno čisti nos.
Veličina čestica nazalnog tuša je optimalna za gornje disajne puteve (> 10 μm) sto obezbedjuje efikasno cišćenje, a zahvaljujući posebno dizajniranom vrhu nazalnog tuša omogućeno je i higijensko skupljanje sadržaja poklopcu tuša.

OMRON C102 TOTAL - jedinstveno rešenje za sve probleme respiratornog sistema

OMRON C102 Inhalator pruža efikasne inhalacione terapije koje se koriste u tretmanu bolesti donjih disajnih puteva kao što su bronhitis, bronhiolitis, astma, kao i kod problema gornjih disajnih puteva koji su praćeni kašljem, bolom u grlu ili kratkim dahom.

OMRON C102 Nazalni tuš efikasno čisti nos olakšavajući disanje i pritom sprečava eskalaciju manjih respiratornih problema u veče.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.