Apotekaonline
Korpa

MARISSIMO

Nova linija proizvoda u Hemofarm portfoliju Marissimo, od skoro je dostupna na tržištu Srbije! Reč je o jedinstvenoj i inovativnoj paleti sprejeva za nos i grlo. Naziv palete ukazuje na prirodno i morsko poreklo proizvoda.
Marrisimo liniju čini 9 proizvoda – izotoničnih i hipertoničnih rastvora morske vode, predviđenih za ispiranje, redovnu higijenu i vlaženje sluznice nosa i grla, u stanjima prehlade, zapušenosti nosa, alergijskog rinitisa, upale sinusa i grla.
Jedinstven oblik posebnog spreja prilagođen potrebama novorođenih beba, sastav sprejeva bez konzervansa, obezbeđena sterilnost sadržaja i prilikom višekratne upotrbe, duži rok trajanja i po otvaranju proizvoda, ekonomična i praktična pakovanja za poneti, boce koje se mogu reciklirati, paleta prilagođena celoj porodici i druge brojne prednosti Marissimo linije proizvoda - samo su neke prednosti ove linije.

Brend: MARISSIMO
MARISSIMO BABY SPREJ
MARISSIMO BABY SPREJOpis proizvoda:Izotonični rastvor morske vode za nos.  Nežno čisti i vlaži sluznicu nosa bebe.  Proizvod prirodnog porekla, koji sadrži aktivne supstance i minerale morske vode (K, Mg, Na, Cl, Se, I, Ca, Zn, Cu, Fe i dr.) pogodne za svakodnevnu negu i higijenu..
1.310,00 RSD
Brend: MARISSIMO
MARISSIMO FORTE MINI SPREJ
MARISSIMO FORTE MINI SPREJOpis proizvoda:Hipertonični rastvor morske vode za primenu kod jako začepljenog nosa.  Proizvod prirodnog porekla, koji sadrži aktivne supstance i minerale morske vode (K, Mg, Na, Cl, Se, I, Ca, Zn, Cu, Fe i dr.) pogodne za svakodnevnu negu i higijenu sluznice nosa..
459,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)