Apotekaonline
Korpa

IVANČIĆ I SINOVI

IVANČIĆ I SINOVI - Apoteka Online
MENOSOYA-  Ublažava tegobe u menopauzi -  Dijetetski proizvod -  Kapsule sa produženim delovanjem 24hMenosoya® Menosoya® je dijetetski proizvod koji sadrži ekstrakt semena soje bogat izofl avonima. Izofl avoni soje, genistein i daidzein, pripadaju fitoestrogenima, supstanc..
1.228,00 RSD
ŠTA JE OSTEOPLEX B®?Osteoplex B® je dijetetski preparat koji sadrži bor u obliku kalcijum fruktoborata, vitamin D i kalcijum u obliku kalcijum citrata. Kalcijum fruktoborat iz ovog preparata, po svom sadržaju i strukturi, identičan je prirodnom kompleksu bora koji se nalazi u voću. ..
0,00 RSD
Probiotic® forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija i probiotskog kvasca po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) u obliku kapsula za oralnu primenu. U crevima čoveka, ovi probiotski mikroorganizmi svojom aktivnoš}u doprinose očuvanju zdravlja i funkcije digesti..
550,00 RSD 648,00 RSD
Probiotic® je dodatak ishrani koji obogaćuje crevnu mikrofloru i tako doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija, prirodnih stanovnika crevne mikroflore.PODRUČJE PRIMENE: Probiotic® se preporučuje..
416,00 RSD 489,60 RSD
Rehidran®-  Prašak za oralni rastvor  -  Za nadoknadu teĉnosti i elektrolita  -  Aroma jagode dijetetski proizvodŠta je Rehidran®? Rehidran® je mešavina glukoze i elektrolita namenjena za pripremanje rastvora kojim se organizmu nadoknaĊuj..
65,00 RSD
Superrastvorljivi vitamin C za decu je vredan dodatak ishrani svakog deteta jer učestvuje u metaboličkim procesima i doprinosi povećanju otpornosti na infekcije i uticaje štetnih agenasa.UPOTREBA: 1 kesica dnevno.Sadržaj kesice rastvoriti u vodi, mlakom čaju ili voćnom soku.Čuvati na suvo..
0,00 RSD
Šta je Total D? Total D sadrži vitamin D3 koji učestvuje u metabolizmu kalcijuma i fosfora, zbog čega je neophodan za normalan rast i razvoj kostiju i zuba.Kada se Total D upotrebljava? S obzirom da je vitamin D značajan za mineralizaciju kostiju, Total D se preporučuje za očuvanje zdra..
373,00 RSD
KADA SE UROBITRAT® UPOTREBLJAVA? Urobitrat® je napitak prijatnog ukusa koji se može upotrebljavati svakodnevno, kao dodatak ishrani, radi pospešivanja izlučivanja tečnosti iz organizma, čime se eliminišu štetni produkti metabolizma i ispiraju mokraćni putevi. Posebno se..
497,00 RSD
Prikazuje se 25 do 32 od 32 (3 strana)