Apotekaonline
Korpa

CO Q10 KAPSULE 200mg

CO Q10 KAPSULE 200mg
4,330.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: HEALTH AID
  • Šifra proizvoda: 20161263
Kupovina: 0
Pregleda: 2096

Opis proizvoda

CO Q10 KAPSULE 200mg

Opis proizvoda:

CoQ10 200mg je specijalna formulacija koja sadrži visoku dozu koezima Q10 rastvorenu u ulju, u želatinoznoj kapsuli, kako bi obezbedila najbržu apsorpciju i maksimalni efekat.
Koenzim Q10 ili ubihinon je supstanca koja se u malim kolicinama nalazi u svim celijama i tkivima humanog organizma. Može da se sintetiše in vivo, ali se unosi i hranom.
Esencijelan je u energetskom metabolizmu coveka. Koenzim Ql0 takode ima ulogu potentnog antioksidansa koji "hvata" slobodne radikale i neutrališe njihovo štetno delovanje. Smatra se da je efikasniji od vitamina E u prevenciji oksidacije LDL holesterola.
Najvece koncentracije ovog koenzima se dostižu u srcu i bubrezima oko dvadesete godine života, a zatim sa starenjem organizma opada i sadržaj koenzima Ql0. Od sredine šezdesetih godina u Japanu se ova supstanca koristi u tretmanu srcanih oboljenja kod kojih je dokumentovan deficit koenzima q10 i u najmanje deset eksperimentalnih studija je dokazano povoljno delovanje koenzima Q10 na rad srcanog mišica. Postoje i podaci o pozitivnom efektu kod migrena.
Ulje pirincanih mekinja je jestivo ulje koje ima visok sadržaj polinezasicenih 37% i mononezasicenih masnih kiselina 45 % u veoma dobrom odnosu. Dnevna doza od 1 kapsule preparata:
sadrži 340 mg ulja pirincanih mekinja.
 
- smanjenje rizika za nastanak ateroskleroze,
- jacanje oslabljenog srcanog mišica
- povecanje snage srcane kontrakcije,
- smanjenje rizika od razvoja i posled ica angine pektoris i infarkta,
- smanjenje rizika kod operacija na srcu (bajpas, srcani zalisci)
- Ima pozitivan uticaj na poremecaje srcanog ritma- aritmije
- pacijenti koji su na terapiji statinima

Upotreba:

Odrasli I deca preko 12 godina jedna kapsula dnevno

Sastav:

koenzim Q10 200mg , ulje pirinlanih mekinja 340mg
 
Pakovanje:
 
30 kapsula
 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.