Apotekaonline
Korpa

EVELINE COSMETICS

Već više od 35 godina snabdevamo kupce kozmetikom u Poljskoj i inostranstvu. Poverenje potrošača stekli smo zahvaljujući politici visokog kvaliteta i inovacija.
Proizvodi Eveline Cosmetics prisutni su na 6 kontinenata, u 70 zemalja, a izvoz čini oko 70% vrednosti prodaje. Zemlje sa najvećom dinamikom rasta su: Rusija, Ukrajina, Belorusija, Hrvatska, Srbija, Rumunija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bosna i Hercegovina i Mađarska. Jedno od najnovijih izvoznih tržišta je Kuba.
Kozmetička industrija je vrlo dinamična i konkurentna. Položaj na tržištu određuju inovacije, upotreba sirovina sa dokazanim istraživanjima performansi, brz odgovor na trendove i promena očekivanja potrošača. To zahteva da brzo reagujemo ako želimo efikasno da dođemo do oba verna potrošača koji godinama poznaju brend i proširimo svoju ciljnu grupu. Verujemo da su inovacije pokretačka snaga uspeha, pa nam je zato da bismo stalno mogli da ispunimo očekivanja sve zahtevnijih potrošača, prioritet razvoj - tokom proteklih godina u proširenje proizvodnje uložili smo oko 21 milion PLN logistička infrastruktura kao i skladišna baza, a Centar za istraživanje i razvoj je modernizovan.

EVELINE ANTICELULIT EXTREME SERUM 250ml
EVELINE ANTICELULIT EXTREME SERUM, 250mlOpis proizvoda:- Smanjenje pojave masnog tkiva,- Oblikuje telo: ruke, butine, stomak i zadnjicu,- Efikasno se bori protiv ”upornog”celulita, izglađuje strije, i sprečava njihovu ponovnu pojavu.Zahvaljujući svom sastavu obogaćeno..
715,00 RSD
EVELINE AQUA COLLAGEN KREMA 35+
EVELINE AQUA COLLAGEN KREMA 35+, 50mlOpis proizvoda:Serija krema protiv bora obogaćena CELLULAR COHESION tehnologijom koja stimuliše i povećava ćelijsku koheziju - zategnutost i čvrtinu kože. Delovanje:PERLAURA stimuliše perlekan koji je, kao i kolagen, jedan ..
684,00 RSD
EVELINE AQUA COLLAGEN KREMA 45+
EVELINE AQUA COLLAGEN KREMA 45+, 50mlOpis proizvoda:Serija krema protiv bora obogaćena CELLULAR COHESION tehnologijom koja stimuliše i povećava ćelijsku koheziju - zategnutost i čvrtinu kože. Delovanje:PERLAURA stimuliše perlekan koji je, kao i kolagen, jedan ..
684,00 RSD
EVELINE AQUA COLLAGEN KREMA 55+
EVELINE AQUA COLLAGEN KREMA 55+, 50mlOpis proizvoda:Serija krema protiv bora obogaćena CELLULAR COHESION tehnologijom koja stimuliše i povećava ćelijsku koheziju - zategnutost i čvrtinu kože. Delovanje:PERLAURA stimuliše perlekan koji je, kao i kolagen, jedan ..
684,00 RSD
EVELINE AQUA COLLAGEN MICELARNI LOSION
EVELINE AQUA COLLAGEN MICELARNI LOSION, 150mlOpis proizvoda:Temeljno uklanja šminku. Čisti lice, oči i usne. Izglađuje bore. Zahvaljujući naprednoj micelarnoj strukturi losion efikasno uklanja šminku i čisti kožu - menjajući mleko i tonik. Formula obogaćena PERLAUR-om stim..
399,00 RSD
EVELINE ARGAN ELIXIR 8u1
EVELINE ARGAN ELIXIR 8u1 ULJE ZA NOKTE I ZANOKTICE, 12ml Opis proizvoda:Regenerativno ulje za nokte i zanoktice. Brza apsorbujuća formula sa kombinacijom čistog arganovog, ulja avokada i bademovog ulja je razvijena za intenzivnu regeneraciju noktiju i zanoktica. Nokti dobijaju..
316,00 RSD
EVELINE BALZAM ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE-DJUMBIR I NARANDŽA
EVELINE BALZAM ZA UČVRŠĆIVANJE KOŽE-DJUMBIR I NARANDŽA, 200 mlOpis proizvoda:Balzam za učvršćivanje kože. losion za intenzivno učvršćivanje kože celog tela, zahvaljujući ekstraktu đumbira stimuliše mikrocirkulaciju, ubrzava sagorevanje masti i efikasno se bor..
423,00 RSD
EVELINE BIO-HYALURON 4D LIFTING KREMA 60+
EVELINE BIO-HYALURON 4D LIFTING KREMA 60+, 50mlOpis proizvoda:Linija za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama Formula koja sprečava progresivne procese starenja kože. Obezbeđuje spektakularan napredak u elastičnosti, savršeno oblikuje konture lica i vraća mladalačke funkcije. T..
789,00 RSD
EVELINE BIO-HYALURON 4D ULTRA KREMA 30+
EVELINE BIO-HYALURON 4D ULTRA KREMA 30+, 50mlOpis proizvoda:HIJALURONSKA KISELINA + MATIČNE ĆELIJE BILJAKA Hijaluronska kiselina je prirodno sadržana u koži, ali njena prisutnost se tokom starenja smanjuje i pojavljuju se bore. Čvrstina i rastegljivost se pogoršavaju. Kreme iz Bio Hij..
789,00 RSD
EVELINE BIO-HYALURON 4D ULTRA KREMA 40+
EVELINE BIO-HYALURON 4D ULTRA KREMA 40+, 50mlOpis proizvoda:HIJALURONSKA KISELINA + MATIČNE ĆELIJE BILJAKA Hijaluronska kiselina je prirodno sadržana u koži, ali njena prisutnost se tokom starenja smanjuje i pojavljuju se bore. Čvrstina i rastegljivost se pogoršavaju. Kreme iz Bio Hij..
789,00 RSD
EVELINE BIO-HYALURON 4D ULTRA KREMA 50+
EVELINE BIO-HYALURON 4D ULTRA KREMA 50+, 50mlOpis proizvoda:HIJALURONSKA KISELINA + MATIČNE ĆELIJE BILJAKA Hijaluronska kiselina je prirodno sadržana u koži, ali njena prisutnost se tokom starenja smanjuje i pojavljuju se bore. Čvrstina i rastegljivost se pogoršavaju. Kreme iz Bio Hij..
789,00 RSD
EVELINE BIO-HYALURON KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU
EVELINE BIO-HYALURON KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU, 15mlOpis proizvoda:Ova krema savršeno ispunjava izražajne linije bora, a takođe smanjuje senku oko očiju i nadutost. Intenzivno hidrira, momentalno jača i izglađuje kožu. HIJALURONSKA KISELINA + MATIČNE ĆELIJE BILJAKA Hijaluronska kise..
648,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 70 (6 strana)