Apotekaonline
Korpa

EVELINE KREMA ZA DEPILACIJU SA ARGANOVIM ULJEM

EVELINE KREMA ZA DEPILACIJU SA ARGANOVIM ULJEM
Nema u proizvodnji
EVELINE KREMA ZA DEPILACIJU SA ARGANOVIM ULJEM
374.00 RSD
Pregleda: 842

Opis proizvoda

EVELINE KREMA ZA DEPILACIJU SA ARGANOVIM ULJEM, 125ml


Opis proizvoda: 

 

Eveline krema za depilaciju sa ARGANOVIM ULJEM + Aloja+ Proteini svile+ Q10
Efekat za 3 minuta
  • Efikasno odlaže rast dlačica na nogama
  • Ostavlja kožu svilenkasto glatkom
Delovanje
1. Efektivna i brzo uklanjanje dlačice
2. Usporava rast novih dlaka zahvaljujući formuli Capislov ™
3. Smanjuje učestalost depilacija
4. Uklanja čak i najdeblje dlake
5. Depilirana područja ostaju idealno glatka
6. Umiruje kožu i smiruje iritacije zahvaljujući sadržaju ekstrakta aloje
7. Ekstrakt svile hidrira kožu, čineći je svilenkasto glatkom .
8. Arganovo ulje hrani, regeneriše i smiruje iritacije
 
Način primene:
1. Koristeći špatulu ravnomerno nanesite kremu na sve delove koje želite da izdepilirate.
2. Ostavite je na koži da deluje 3 minuta.
3. Štpatulom uklonite kremu sa malog dela kože. Ukoliko se dlačice lako uklanjaju uklonite kremu sa ostalog dela kože – koristeći špatulu- u smeru suprotnom od rasta dlačica.
Ukoliko se dlačice ne uklanjaju , ostavite kremu na koži ali ne duže od 10 minuta (od nanošenja kreme). Ostatke kreme možete da očistite vlažnim sunđerom, a kožu isperite mlakom vodom bez korišćenja sapuna.
Da biste poboljšali efekat idealno svilenkaste i negovane kože preporučujemo korišćenje EVELINE LOSION POSLE DEPILACIJE 
http://apotekaonline.rs/eveline-losion-posle-depilacije
Upozorenje: Proizvod ne treba da se koristi za depilaciju lica.


      Pakovanje: 125ml

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.