Apotekaonline
Korpa

BIORELA

BIORELA - Apoteka Online
Brend: BIORELA
BIORELA CHOCOOpis proizvoda:Biorela® Choco efikasno obnavlja crevnu mikrofloru i pomaže kod:• zatvora• jačanja imunog sistema• problema sa varenjem kao što su bol, nadutost i gasovi Karakteristike Biorele® Choco su:• visoka doza..
738,00 RSD
Brend: BIORELA
BIORELA DAILY KAPSULEOpis proizvoda:Biorela Daily kapsule su dodatak ishrani koji sadrži čak 10 milijardi aktivnih bakterija i uključuje 3 važna, pažljivo odabrana soja: Lactobacillus acidophilus (La-14), Bifidobacterium lactis (Bi-07) i Lactobacillus rhamnosus&..
439,00 RSD
Brend: BIORELA
Biorela® je aktivni probiotik koji dokazano obnavlja i štiti ravnotežu crevne mikroflore i održava zdrav nivo korisnih probiotskih bakterija važnih za otpornost creva. Biorela je inovativni probiotik koji sadrži HOWARU® restore - zaštićenu i jedinstvenu kombinaciju čistih Lacto..
739,00 RSD
Brend: BIORELA
BIORELA MULTI KIDS CHOCOOpis proizvoda:Biorela Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1 dodatak ishrani za zdrav imunitet dece u obliku ukusne mlečne čokolade. Sadrži kulture dobrih* bakterija, vitamine i minerale potrebne za zdrav rast i razvoj dece i snažan imunitet.Biorela&n..
859,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)