Apotekaonline
Korpa

BETA BRONZ KAPSULE

BETA BRONZ KAPSULE
906.00 RSD
Pregleda: 8259

Opis proizvoda

DELOVANJE:
Beta Bronz omogućava postizanje atraktivnog, preplanulog tena već posle vrlo kratkog izlaganja suncu ili solarijumu. Njegovi sastojci, moćni antioksidansi, likopen, beta-karoten i vitamin E, sprečavaju oksidativna oštećenja kože koja nastaju usled dejstava slobodnih radikala i stvaraju zdravu osnovu za brzo postizanje preplanulog tena.Likopen redukuje štetne efekte koje UV zračenje može proizvesti na koži i štiti je od oštećenja usled dugotrajnog sunčanja, dok beta-karoten jača imuni sistem i podstiče tamnjenje kože.
Vitamin E, zajedno sa likopenom i beta-karotenom doprinosi očuvanju vitalnosti i elastičnosti kože. Likopen, kao vitalni sastojak preparata, pruža organizmu zaštitu koja je ekvivalentna zaštitnom faktoru 2 - 4, ali sam ne može i ne treba da zameni površinsku zaštitu kože koju pružaju kvalitetne kreme za sunčanje. Šta više, Beta-Bronz omogućava postizanje preplanulog tena i uz upotrebu krema sa velikim zaštitnim faktorom, i uz kraće vreme izlaganja suncu (ili nekom drugom, veštačkom izvoru UV zračenja), jer sadrži likopen i beta-karoten - biljne karotenoide crvene i narandžaste boje, koji stimulišu pigmentaciju kože. Samo jedna Beta Bronz kapsula dnevno učiniće sunčanje zdravijim, a vaš preplanuli ten lepšim i dugotrajnijim.

NAPOMENE:
Beta Bronz se posebno preporučuje osobama koje su veći deo dana izložene suncu, osobama osetljivog, svetlog ili pegavog tena, kao i onima koji koriste veštačke izvore UV zračenja (solarijumi, kvarcne lampe). Za vreme intenzivnog izlaganja suncu neophodna je upotreba krema sa odgovarajućim zaštitnim faktorom.

SASTAV:
Svaka kapsula sadrži:
-  Likopen 6mg
-  Beta-karoten 6mg
-  Vitamin E 10mg

PAKOVANJE: Kutija sa 30 kapsula

NAČIN UPOTREBE:
Odrasli i deca iznad 14 godina: jedna kapsula dnevno.

Za maksimalan učinak, preporučuje se uzimanje kapsula Beta Bronz, sedam dana pre početka
izlaganja suncu ili solarijumu, a potom svakodnevno za vreme intenzivnog sunčanja. Ukoliko se
sa uzimanjem kapsula nastavi i nakon izlaganja suncu, bronzani ten će se duže održati.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 3.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 3.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.