Apotekaonline
Korpa

MUNCHKIN

MUNCHKIN - Apoteka Online
Brend: MUNCHKIN
Četka za pranje flašica i cucli Pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici..
429,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Četka za pranje flašica Namenjena za pranje svih tiova flašica Četka ima mogućnost punjena sa deterdžentom za pranje, i tokom pranja pritiskom na dugme ispuštate određenu količinu deterdženta za pranje Pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici..
789,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Munchkin plastična činija Ne sadrži BPA Namenjeno deci starijoj od 6 meseci Pogodna za miktoralasnu pećnicu Pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici Na dnu činije se nalazi guma koja sprečava klizanje činije prilikom hranjenja deteta..
609,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Munchkin set činija za hranjenje se sastoji od pet činija različitih boja Ne sadrži BPA Namenjeno deci starijoj od 6 meseci Pogodne za miktoralasnu pećnicu Pogodne za pranje u mašini za pranje posuđa, na gornjoj polici..
749,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Dispanzer ima tri komore koje su idealne formule u prahu ili cerealije. Rotirajući poklopac omogućava pojedinačno pražnjenje komora. U jedan odeljek staje 8g Dispanzer ima odvojivi poklopac koji punjenje i čišćenje čini lakim Ovako spakovana hrana se lako priprema, bez nereda, bez obzira gd..
559,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Užina će biti izvan činije tek kada vi želite Činija ima specijalno dizajnirani poklopac, gumirano-neklizajuće dno, ručke i otporna je na padove Mekane klapne na poklopcu za lak pristup sadržaju Čvrst poklopac sprečava prosipanje Savršeno za kola i putovanje U posudicu možete staviti žit..
649,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Patentiran dizajn Sam dizajn četke, pre svega ručke koja ima predeo presvučen gumom omogućava jednostavnije držanje pri pranju Set sadrži 2 četke u jednoj i prva četka služi za pranje flašica a druga četka se nalazi u ručki veće četke Odvrtanjem ručke četke oslobađate četku za pranje cucli..
599,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Patentiran dizajn Idealan za čuvanje flašica, cucli, slamki i pribora Drži flašice, slamčice, četke za flašice i cucle uspravno Može da drži 8 poklopaca Zaobljeni vrhovi sprečavaju grebanje Dve visine štapića služe za odlaganje pribora različitih visina Ugrađen reze..
1.069,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Glodalica u obliku spojenih loptica, a na delu koji ih spaja nalaze se tri različita prstena. Karakterišu je različite teksture i namenjena je za igru, ali i kao pomoć bebama kod nicanja zuba Smiruje iritirane desni Glodalica zadržava pažnju deteta i podstiče na igru pošto se lopte ..
559,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Glodalicu karakteriše više različitih tekstura i namenjena je za igru, ali i kao pomoć bebama kod nicanja zuba Smiruje iritirane desni Glodalica zadržava pažnju deteta i podstiče na igru pošto se može uvrtati, a i proizvode se zvuci kada se pomera Dizajnirana tako da je beba ..
559,00 RSD
Brend: MUNCHKIN
Glodalica punjena gelom, namenjena je za igru i kao pomoć bebama kod nicanja zuba Glodalica zadržava pažnju deteta i podstiče na igru Jedinstvena formula punjenja glodalice gelom, omogućava da se glodalica ohladi u frižideru i zadrži hladnoću Ne sadrži BPA niti PVC Namenjeno bebama od rodjenja..
325,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 35 (3 strana)