Apotekaonline
Korpa

VOŠTANA OBLOGA ZA SINUSE

VOŠTANA OBLOGA ZA SINUSE
1,990.00 RSD
  • Lager: Artikla trenutno nema u nabavci
  • Brend: ENTER CO
  • Šifra proizvoda: BR-584441533
Kupovina: 0
Pregleda: 2538

Opis proizvoda

Zagrejan pčelinji vosak oduvek se koristio kao idealno sredstvo za smirenje neprijatnog pritiska u predelu oko očiju i nosa, osvežavanje kože lica, a zbog svog blagotvornog mirisa i za popravljanje raspoloženja. Voštana ologa za sinuse je od čistog pčelinjeg voska napravljena da pomaže na isti način s tim što raspored voštanih ploča i njihov anatomski dizajn omogućava najbolji kontakt voska i sinusa osobe koja je koristi. Ovaj oblik narodne medicine prvi put se nalazi pred Vama upakovan na moderan i efikasan tehnološki način.
Na Vama je da ga isprobate i uverite se u njegovu delotvornost.

Strukturni sastav:
1. voštano jezgro –prirodni prečišćeni pčelinji vosak pretopljen u ploče saćaste strukture, I kao potpuno prirodno sredstvo ima izuzetna svojstva dobro poznata narodnoj medicini tako sto deluje:
opuštajuće
blagotvorno umirujuće
zadržava temperaturu
ne hladi se ispod temperature tela

2. laneno platno –prirodno, u više slojeva.
Deluje blagotvorno umirujuće i prijatno na koži.

3. pamučno platno –prirodno, u više slojeva.

Način upotrebe:
Oblogu staviti kao na slici

Napomena:
Prati ručno, blagim deterdžentom na temperaturi do 30ºc.

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 

Tags: vostana , obloga , za , sinuse , sinusi , nos