• UFAR SODA BIKARBONA

UFAR SODA BIKARBONA

Opis proizvoda:

UFAR d.o.o. je obnovio proizvodnju svog proizvoda SODA BIKARBONA u novom pakovanju - prašak od 100g, upakovan u pvc ambalažu sa dozirnim poklopcem.
Soda se koristi za održavanje higijene sluzokože usne duplje, najčešće rastvorena u vodi, ili se direktno nanosi na četkicu za zube. Opšte je poznato da se zbog svoje osobine da stvara baznu sredinu, soda bikarbona može koristiti i za druge svrhe.
Proizvod SODA BIKARBONA ima visoku čistoću i kvalitet. Za ovaj proizvod koristi se farmaceutska sirovina usklađena sa specifikacijom evropske farmakopeje i sa pravilnikom o predmetima opšte upotrebe. Visoki kvalitet proizvoda UFAR održava i primenom standarda HACCP, ISO i Dobre proizvođačke prakse u svojoj proizvodnji.

KOMERCIJALNO PAKOVANJE:

Dozna sa 100 g praška Sode bikarbone.

Proizvod je dostupan u svim bolje snadbevenim veleprodajnim i maloprodajnim mestima- marketima, specijalizovanim prodavnicama zdrave hrane i apotekama.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

UFAR SODA BIKARBONA

  • 144,90 din


Tagovi: soda, bikarbona, ufar, antacid, zeludacna kiselina, gorusica, bol, stomak, podrigivanje, zeludac, gastritis, cir, preciscena, bez aluminijuma, regulator kiselosti, prah, gljivice, beli zubi, beljenje zuba, kandida, kandidijaza, gljivicne infekcije, vagi