• REVITA ORANGE KESICE

REVITA ORANGE KESICE

Opis proizvoda:

Revita sj dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Sadrže jedan ipo puta više mleča od svih ostalih vrsta Revite i osmišljene su kao prirodan odgovor na nagli umor i pad energije koji može da pogodi svakog čoveka u toku dana. Oriblete su upakovane kao mali, ali energetski veoma bogat obrok koji dovodi do brzog priliva snage, svežine i poleta u mišićima. Veoma su prijatnog ukusa (deca ih doživljavaju kao bombonice), a rado ih koriste i studenti, sportisti i svi koji su skloni čestim prehladama gornjih disajnih organa ili imaju slabu otpornost desni. Pogodne su za putovanja, sastanke, izlete.

Svi REVITA proizvodi mogu slobodno da se konzumiraju zajedno sa svim lekovima, svim namirnicima i nije bitno da li se konzumiraju pre ili posle jela. Nije potrebno praviti nikakve pauze u kontinuitetu korišćenja REVITA proizvoda.

Upotreba:

1 kesicu (12 g) razmutiti u 2dl vode ili mlakog čaja kako bi se sačuvala biološka aktivnost matičnog mleča. U zavisnosti od uzrasta i potreba organizma preporučuje se 3-5 čaša napitka dnevno.

Sastav:

Sastav proizvoda: sorbitol, sredstvo protiv zgrudnjavanja magnezijum-stearat i talk, prirodna aroma narandže, vitamin C (L-askorbinska kiselina), liofilizovani matični mleč, zaslađivač natrijum-ciklamat, boje tartrazin i ponso 4R.

 

Aktivne komponente 100g Količina po oribleti U dnevnoj dozi (4 oriblete)
Matični mleč 2061 mg 19,03 mg* 72,12 mg*
Vitamin C 5485,7 mg 48 mg (60% PDU) 192 mg (240% PDU)


PDU=preporučeni dnevni unos
*Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Pakovanje: 1 kesica od 12g

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

REVITA ORANGE KESICE

  • Brend: ALTMED
  • Šifra: 29997562
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 72,00 din


Tagovi: revita, orange, dijetski, proizvod, maticni, mlec, imunitet, stres, sposrtisti, deca