Apotekaonline
Korpa

ALTMED

ALTMED - Apoteka Online
Brend: ALTMED
Revita Fe Forest berries je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča i helatnog gvožđa. Revita Fe Forest berries sadrži aromu šumskog voća i zaslađena je konzumnim šećerom.Posebno se preporučuje osobama koje imaju povećane potrebe za gvožđem: deci u intenzivnom razvo..
1.200,00 RSD
Brend: ALTMED
 REVITA ORANGE, 1000gOpis proizvoda:Revita Orange je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča.Revita Orange je obogaćena prirodnom aromom pomorandže i zaslađena konzumnim šećerom. Preporučuje se ljudima svih životnih dobi, radi jačanja opšte konstitucije, ..
3.599,99 RSD
Brend: ALTMED
 REVITA ORANGE, 200gOpis proizvoda:Revita Orange je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča.Revita Orange je obogaćena prirodnom aromom pomorandže i zaslađena konzumnim šećerom. Preporučuje se ljudima svih životnih dobi, radi jačanja opšte konstitucije, i..
959,99 RSD
Brend: ALTMED
 REVITA ORANGE, 454gOpis proizvoda:Revita Orange je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča.Revita Orange je obogaćena prirodnom aromom pomorandže i zaslađena konzumnim šećerom. Preporučuje se ljudima svih životnih dobi, radi jačanja opšte konstitucije, i..
1.919,52 RSD
Brend: ALTMED
REVITA ORANGE KESICEOpis proizvoda:Revita sj dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Sadrže jedan ipo puta više mleča od svih ostalih vrsta Revite i osmišljene su kao prirodan odgovor na nagli umor i pad energije koji može da pogodi svako..
72,00 RSD
Brend: ALTMED
REVITA ORANGE ORIBLETEOpis proizvoda:Revita oriblete su dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Sadrže jedan ipo puta više mleča od svih ostalih vrsta Revite i osmišljene su kao prirodan odgovor na nagli umor i pad energije koji može da p..
779,99 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)