Apotekaonline
Korpa

RETISOL KAPSULE

RETISOL KAPSULE
1,299.00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: OPTIMED
  • Šifra proizvoda: 20161558
Pregleda: 3454

Opis proizvoda

RETISOL KAPSULE

Opis proizvoda:

Retisol je dijetetski dodatak namenjen osobama sa dijabetesom koje pate od retinalnih poremećaja. Ovaj preparat je dizajniran da pruži maksimalnu zaštitu vašem oku, ali i da spreči ili odloži početak dijabetičke retinopatije.

Retinopatija dijabetesa je komplikacija dijabetesa, koja na kraju dovodi do oštećenja vida ili slepila. Procenjuje se da više od 800.000 ljudi u Srbiji pati od ove bolesti. Zbog genetike, i zbog načina života, ova bolest postaje sve češća u našoj zemlji, posebno među mladima. Svake godine, dijabetes preuzima preko 5000 života u Srbiji.

Dijabetes dovodi do oštećenja vida, sporog i prigušenog, bez ikakvih simptoma. U trenutku kada su prvi put uočeni, to je znak da je bolest napredovala, zbog čega se preporučuje pacijentu da se podvrgne pregledu oka kod očnog lekara najmanje jednom u šest meseci. Pošto raznovrsna ishrana nije dovoljna, jer ne možemo uneti dovoljno hranljivih materija, samo dodaci omogućavaju adekvatan unos hranljivih materija, sve u cilju sprečavanja razvoja dijabetičke retinopatije i očuvanja vida.

Kako funkcioniše Retisol?

Retisol čuva ćelije od oksidativnog stresa, poboljšava mikrocirkulaciju, štiti potporne ćelije i povećava elastičnost krvnih sudova.

On igra veoma važnu ulogu u stvaranju energije, jer u dijabetičarima postoje praznine tokom dana kada glukoza ne može ući u ćelije, što dovodi do energetskog deficita.Ona je pokazala da sprečava stvaranje i uklanjanje toksičnih jedinjenja koja su rezultat dijabetesa. Sve aktivne supstance u retisolu su moćni antioksidanti, sa specifičnim pozitivnim efektima na dijabetes, koji utiču na sve mehanizme bolesti i samo zajedničko delovanje svih sastojaka sprečava razvoj i progresiju dijabetičke retinopatije.

Upotreba:

Popijte jednu kapsulu ujutru, 1-2 sata pre jela sa malo tečnosti.

Pakovanje: 30 kapsula

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.