Apotekaonline
Korpa

REHIDRO MAX - Preparat za za nadoknadu tečnosti i elektrolita

REHIDRO MAX - Preparat za za nadoknadu tečnosti i elektrolita
975,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Brend: MAX MEDICA
  • Šifra proizvoda: 2023

Opis proizvoda

Rehidro Max - Prašak za brzu rehidraciju i obnovu crevne mikroflore!

Rehidro Max je inovativni glukozno-elektrolitni prašak obogaćen probiotikom Saccharomyces boulardii. Namenjen je pripremi rastvora za brzu rehidraciju dece i odraslih, kao i za obnovu crevne mikroflore. Ovaj preparat se preporučuje kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem.

Rehidro Max je formulisao preporučenu dozu glukoze i elektrolita za decu, u skladu sa preporukama Evropskog udruženja gastroenterologa, hepatologa i nutricionista (ESPGHAN). Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, ovaj prašak pomaže u nadoknadi izgubljenih tečnosti i elektrolita, uspostavljanju balansa u crevnoj mikroflori i jačanju imuniteta.

Saccharomyces boulardii je probiotska gljivica koja ima sposobnost da veže značajan broj patogenih bakterija i njihovih toksina, eliminacijom istih iz organizma i sprečavanjem njihovog vezivanja za epitel creva. Na taj način, ponovno se uspostavlja ravnoteža u crevnoj mikroflori, a povećava se i imunitet organizma. Kao otporan probiotik, Saccharomyces boulardii se može koristiti i tokom antibiotske terapije, bez gubitka efikasnosti.

Rehidro Max je savršen izbor za sve koji žele brzo da nadoknade izgubljene tečnosti i elektrolite, bez obzira na uzrok dehidracije. Prepustite se blagodetima ovog jedinstvenog preparata i vratite ravnotežu svom organizmu!

Koji su najčešći uzroci dehidracije?

Do dehidracije deteta najčešće dolazi usled povišene telesne temperature, povraćanja i/ili dijareje koja se javlja kao posledice gastrointestinalnih infekcija, virusnih ili bakterijskih. Paraziti retko dovode do crevnih infekcija, a ako se jave one uglavnom duže traju (i do dve nedelje).

U stanje dehidracije dete može biti dovedeno i zbog alimentarne intoksikacije, antibiotske terapije, opekotina, preteranog izlaganja i boravka na suncu i visokoj temperaturi, usled pojačanog znojenja ili mokrenja, kao i zbog cistične fibroze.

Koji su simptomi dehidracije?

Suva usta, suv i obložen jezik, suva koža; upale oči i vidljivi podočnjaci; tokom plakanja nema suza; uznemirenost ili pospanost (klonulost), smanjena količina urina (suva pelena kod beba) ili izostanak mokrenja, tamno prebojen urin, uvučena fontanela (kod beba), ubrzano disanje, ubrzan rad srca, hipotenzija, periferna vazokonstrikcija.

Sastav Rehidro max za jačanje imuniteta:

Glukoza, hloridi, natrijum, kalijum, citrati, Saccharomyces boulardii 200mg (4x109CFU).

Način upotrebe:

Odojčad (od 2. meseca), deca, odrasli: Sadržaj jedne kesice rastvoriti u 200 ml flaširane ili prokuvane i na sobnoj temperaturi rashlađene vode. Daje se u malim porcijama u vremenskim intervalima od 5-10 minuta (kašičicom ili na gutljaj iz flašice, odnosno šolje). 

U zavisnosti od stepena dehidracije preporučuje se primena 1-2 kesice proizvoda dnevno.

Pakovanje:

10 kesica.

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).