Meni
Korpa

OPTIMA FORMA BILJNE KAPI

OPTIMA FORMA BILJNE KAPI
OPTIMA FORMA BILJNE KAPI
0,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 2016
0 prodaja
172 pregleda

OPTIMA FORMA BILJNE KAPI

Opis proizvoda:

Borac protiv fizičke i mentalne iscrpljenosti

OPTIMA FORMA je prirodna formula za borbu protiv mentalne i fizičke iscrpljenosti. Ona je vaš glavni saveznik u borbi protiv stresa i depresije. Ovaj proizvod će vam noću pružiti miran i lak san, a tokom dana ćete imati odličnu koncentraciju i pamćenje.

OPTIMA FORMA su potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. Ne sadrže konzervanse i ne izazivaju zavisnost kod ljudi.

Najčešće smetnje koje se javljaju kod savremene populacije:

  •  stres
  •  depresija
  •  teškoće u pamćenju
  •  nedostatak koncentracije
  •  emocionalna nestabilnost sa anksioznošću
  •  mentalna iscrpljenost
  •  fizička iscrpljenost

 

Sastav
Valerijana koren (Valeriana officinalis radix), hmelj (Humulus lupulus), matičnjak (Mellisa officinalis).

Primena
Izloženost stresu i depresija, poteškoće u pamćenju, nedostatak koncentracije i radnog elana, emocionalna nestabilnost sa anksioznošću, mentalna i fizička iscrpljenost.

Dejstvo
OPTIMA FORMA preparat isključivo na biljnoj bazi u svom sastavu sadrži više vrsta flavonoida koji inhibiraju slobodne radikale ispoljavajući na taj način svoja antioksidativna dejstva. Flavonoidi podižu opštu otpornost organizma, imaju izuzetno povoljno dejstvo na najsitnije krvne sudove smanjujući fragilnost kapilara i sklonost ka spontanom pucanju i dovode do korigovanja poremećene cirkulacije. Na ovaj način OPTIMA FORMA deluje preventivno kad je u pitanju nesanica. Lekovite biljke poboljšavaju cirkulaciju i samim tim veći dotok kiseonika do ćelija što se pozitivno odražava na koncentraciju i pamćenje. OPTIMA FORMA vraća vedrinu, eliminiše nervozu, napetost, otklanja slabost živaca i depresiju, normalizuje san. Izuzetno povoljno dejstvo ima u slučaju mentalne i fizičke iscrpljenosti i kod svakodnevne izloženosti stresu.

Način upotrebe
Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 OPTIMA FORMA kapi u 1dl vode. Doza se može smanjiti ili povećati (najviše do pet puta dnevno) u zavisnosti od potrebe.

Način čuvanja
Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

Pakovanje
30 ml vodeno-etanolskog rastvora lekovitog bilja

Registrovano
Proizvod je registrovan i upisan u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.