Apotekaonline
Korpa

Grubin ženske kućne papuče

Kraj dana, tihi trenuci samo tebe, oslobađate noge od dnevnih obaveza i obuvate ih u nešto izuzetno meko i umirujuće. Grubin kućne papuče nisu samo par obuće – one su tvoja mala dnevna terapija, trenutak kada stopala uzdahnu i kažu „hvala ti“. Svaki element ovih papuča dizajniran je sa posebnom pažnjom - od anatomske podrške koja miluje vaša stopala, preko mekih i toplih materijala koji donose nežnost svakom vašem koraku.

One su tvoj mali podsetnik da je važno brinuti o sebi, da je svaki trenutak udobnosti koji pokloniš sebi vredan i da zaslužuješ tu mekoću i toplotu kojom te Grubin papuče obavijaju.

Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE PAPUČE MADRID ZMIJA
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
4.140,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE TOPLE CAKI PLIŠ
Materijal isprepleten prirodnom svilom, sintetičkom svilom i pamukom.Materijal: Pamuk-svila-plišVeličina: 36 - 42  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.899,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE TOPLE RABBIT PLIŠ
Materijal isprepleten prirodnom svilom, sintetičkom svilom i pamukom.Materijal: PlišVeličina: 36 - 42  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.899,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE TOPLE RIM FILC
Tkanina koja je isprepletena gustom i neraskidivom kvalitetnom vunom.Veličina: 36 - 42  ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.999,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)