Apotekaonline
Korpa

Grubin ženske japanke

Ah, leto! Sezona u kojoj svaka žena želi da oseti lakoću i slobodu u svakom koraku. Grubin ženske japanke su tu da te prate, gde god da te put nanese.

Kada sunce zablista, a t odlučiš da prošetaš gradom, ili uz obalu, Grubin japanke su tu da ti pruže nežnu podršku. Omogućavaju tvojim stopalima da dišu, ove japanke su saborac u svakoj letnjoj avanturi, ne postavljajući nikakva ograničenja.

Bilo da je u pitanju šoping ili kafa sa prijateljicama na sunčanoj terasi, osećajse opušteno i šik u svojim Grubin japankama. Kada poželiš da pobegneš na plažu sa dobrom knjigom, vaše japanke će te pratiti na taj mali beg u tišinu.

Sa izdržljivim materijalima i čvrstom izradom, spremne su da izdrže sve.

Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKA JAPANKA MICADO VELUR
Kvalitetna goveđa koža obostrano brušena, izuzetne udobnosti i mekoće. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKA JAPANKA SAYONARA
Kvalitetna poliuretan folija, jednostavna za održavanje. Postavljena filcom, prijatna za nošenje. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
2.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKA JAPANKA SAYONARA LUX
Najkvalitetnija goveđa fino brušena koža sa donje strane. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.399,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKA JAPANKA TAKOMA ZMIJA
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom. ..
4.000,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE JAPANKE SAYONARA
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti. ~~GRUBIN OBUĆU ŠALJEMO SREDOM I PETKOM~~..
3.180,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE JAPANKE SAYONARA RELJEF
Veoma dugotrajna i izdržljiva goveđa koža vrhunskog kvaliteta sa glatkom i jednoličnom gornjom površinom.ANATOMSKO LEŽIŠTE ZA STOPALOLežište za stopalo obuće GRUBIN pravi se od plute iz kore mediteranskog hrasta. Prirodni latekst ili guma se mešaju sa plutom da bi..
3.899,00 RSD
Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE JAPANKE TAKOMA LIGHT
GRUBIN ŽENSKE JAPANKE TAKOMA LIGHT Opis proizvoda:Vodootporan, testiran na štetne supstance i jednostavan za održavanje. Materijal je rezultat najsavremenijih tehnoloških postupaka, u svetu prepoznatljivih po jedinstvenom nazivu EVA materijal. Ultra lak i izuzetno fleksibilan, idealno je rešenj..
2.350,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)