Apotekaonline
Korpa

Ženska obuća

Brend: GRUBIN
GRUBIN ŽENSKE PAPUČE ARIZONA LUX
Najkvalitetniji goveđi špalt, brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom radi što bolje savitljivosti.Veličina: 36 - 42 ..
3.600,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-01-01-TF
Ovaj model je najpopularniji od svih DrLuigi proizvoda. Izrađen je od udobnog poliuretanskog đona i od frotirskog gornjeg dela. Jednako je pogodan za muškarce i žene. Lagana, fleksibilna papuča izuzetne udobnosti, služi kao idealno preventivno sredstvo osobama koje imaju radne ili genetske pr..
1.589,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-01-02-TP
Zatvorena ženska obuća iz grupe proizvoda za preventivu i lakša oboljenja. Mekani i udobni đon nastavlja se na pamučno gornji deo koje pruža toplinu i zaštitu osetljivim stopalima. Karakteristike materijala ne dozvoljavaju znojenje stopala kao ni stvaranje neugodnih mirisa nakon poduže..
2.629,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-01-11-KS
Medicinska obuća od perforirane svinjske kože, jednako pogodna za žene i muškarce. Ulazi u grupu artikala za preventivu i lakša oboljenja. Preporuča se svima koji dugo stoje na nogama jer olakšava bol i poteškoće nastale statičkim pritiskom na kičmu, te poboljšava ..
2.497,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-02-02-KS
Ženska kožna japanka, koja osim već nadaleko poznate udobnosti i funkcionalnosti nudi i zanimljiv dizajn. Đon serije 02, oblikovan u saradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima sadrži posebna ergonomska ispupčenja i udubljenja koja pojačavaju preventivne učinke ove obuće, naročito pri amortizaci..
2.279,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-02-03-KS
Alternativni dizajn ženske kožne japanke, koja pruža udobnost i funkcionalnost. Đon serije 02, oblikovan u saradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima, te sadrži posebna ergonomska ispupčenja i udubljenja koja pojačavaju preventivne učinke ove obuće, naročito pri amortizaciji telesne težine kori..
2.279,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-02-20-KS
Još jedan dizajn za ženske kožne japanke. Đon serije 02, oblikovan u saradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima sadrži posebna ergonomska ispupčenja i udubljenja koja pojačavaju preventivne učinke ove obuće, naročito pri amortizaciji telesne težine korisnika. Model je, kao i većina model..
2.279,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-03-01-KV
Medicinska obuća preporučena dijabetičarima. Služi za celodnevnu upotrebu – posao i slobodno vreme. Izrađena je od velur kože s posebnim anatomskim uloškom, a sadrži i dodatne uloške koji se po potrebi mogu umetnuti u posebne džepove na tabanici. Teška je svega 200 grama, ..
3.449,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)
Ženska obuća