Apotekaonline
Korpa

DrLUIGI

Kompanija DrLuigi je dugogodišnji proizvođač medicinske obuće koja svoju proizvodnju zasniva na porodičnoj tradiciji zanata koja traje više od 100 godina. Današnje metode koje kompanija koristi u proizvodnji obuće vuku korene iz ove tradicije koja datira iz 1912. godine.
Zahvaljujući pre svega gospođi Anđi Latković, rođ. Krželj, koji je tradiciju započeo uvozom prve šivaće mašine (Singer) i sopstvene veštine u izradi i dizajniranju obuće i tekstilnih proizvoda, danas je jedan od najpoznatijih i najcenjenijih proizvođača medicinske obuće, DrLuigi, koji nastoji da održi takav pristup u proizvodnji. To su prepoznali svi korisnici proizvoda DrLuigi, koji su dostupni u 32 zemlje širom Evrope.
Kompanija je razvila sopstveni sistem distribucije. Kroz svoja strateški locirana carinska skladišta distribuira približno 60.000 partnera.
Naše dostignuće je svrstavanje naših proizvoda u kategoriju medicinskih pomagala, što znači da se oni prodaju isključivo u apotekama i prodavnicama ortopedskih pomagala. U proizvodnji se koriste najsavremenija tehnička rešenja koja postoje na globalnom nivou, što je rezultiralo velikom potražnjom za proizvodima od strane privatnih građana, jer oni, osim što služe kao pomoć osobama sa određenim bolestima, preventivno deluju i na najčešće vrste bolesti stopala.pojavljuju se u medicini. Iz tog razloga, kompanija je dobila sertifikate, kako za svoje proizvode (MDD), tako i za celokupno upravljanje (ISO 9001 i ISO 13485). Pored ovih pomenutih sertifikata, koji važe za teritoriju Evropske unije, kompanija je dobila i odgovarajuće sertifikate za Rusiju, Ukrajinu i Belorusiju.
Tvrtka je također vlasnik nekoliko patenata koji se odnose na razvoj i proizvodnju proizvoda od obuće, a dobila je priznanje od Ministarstva znanosti Republike Hrvatske.

Brend: DrLUIGI
PU-01-01-TF
Ovaj model je najpopularniji od svih DrLuigi proizvoda. Izrađen je od udobnog poliuretanskog đona i od frotirskog gоrnjeg dela. Jednako je pogodan za muškarce i žene. Lagana, fleksibilna papuča izuzetne udobnosti, služi kao idealno preventivno sredstvo osobama koje imaju radne ili genetske pr..
1.589,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-01-01-TF
Ovaj model je najpopularniji od svih DrLuigi proizvoda. Izrađen je od udobnog poliuretanskog đona i od frotirskog gornjeg dela. Jednako je pogodan za muškarce i žene. Lagana, fleksibilna papuča izuzetne udobnosti, služi kao idealno preventivno sredstvo osobama koje imaju radne ili genetske pr..
1.589,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-01-02-TP
Zatvorena ženska obuća iz grupe proizvoda za preventivu i lakša oboljenja. Mekani i udobni đon nastavlja se na pamučno gornji deo koje pruža toplinu i zaštitu osetljivim stopalima. Karakteristike materijala ne dozvoljavaju znojenje stopala kao ni stvaranje neugodnih mirisa nakon poduže..
2.629,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-01-11-KS
Medicinska obuća od perforirane svinjske kože, jednako pogodna za žene i muškarce. Ulazi u grupu artikala za preventivu i lakša oboljenja. Preporuča se svima koji dugo stoje na nogama jer olakšava bol i poteškoće nastale statičkim pritiskom na kičmu, te poboljšava ..
2.497,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-01-11-KS
Medicinska obuća od perforirane svinjske kože, jednako pogodna za žene i muškarce. Ulazi u grupu artikala za preventivu i lakša oboljenja. Preporuča se svima koji dugo stoje na nogama jer olakšava bol i poteškoće nastale statičkim pritiskom na kičmu, te poboljšava perifernu cirkulaciju i otklanja ve..
2.497,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-02-02-KS
Ženska kožna japanka, koja osim već nadaleko poznate udobnosti i funkcionalnosti nudi i zanimljiv dizajn. Đon serije 02, oblikovan u saradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima sadrži posebna ergonomska ispupčenja i udubljenja koja pojačavaju preventivne učinke ove obuće, naročito pri amortizaci..
2.279,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-02-03-KS
Alternativni dizajn ženske kožne japanke, koja pruža udobnost i funkcionalnost. Đon serije 02, oblikovan u saradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima, te sadrži posebna ergonomska ispupčenja i udubljenja koja pojačavaju preventivne učinke ove obuće, naročito pri amortizaciji telesne težine kori..
2.279,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-02-20-KS
Još jedan dizajn za ženske kožne japanke. Đon serije 02, oblikovan u saradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima sadrži posebna ergonomska ispupčenja i udubljenja koja pojačavaju preventivne učinke ove obuće, naročito pri amortizaciji telesne težine korisnika. Model je, kao i većina model..
2.279,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-02-21-KS
Muška kožna japanka sa širokim remenom, koji sadrži čičak za regulisanje širine.  Đon serije 02, oblikovan u saradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima sadrži posebna ergonomska ispupčenja i udubljenja koja pojačavaju preventivne učinke ove obuće, naročito pri amortiza..
2.279,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-03-01-KV
Medicinska obuća preporučena dijabetičarima. Služi za celodnevnu upotrebu – posao i slobodno vreme. Izrađena je od velur kože s posebnim anatomskim uloškom, a sadrži i dodatne uloške koji se po potrebi mogu umetnuti u posebne džepove na đonu. Teška je svega 200 grama, savi..
3.449,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-03-01-KV
Medicinska obuća preporučena dijabetičarima. Služi za celodnevnu upotrebu – posao i slobodno vreme. Izrađena je od velur kože s posebnim anatomskim uloškom, a sadrži i dodatne uloške koji se po potrebi mogu umetnuti u posebne džepove na tabanici. Teška je svega 200 grama, ..
3.449,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-04-01-TP
DrLuigi misli i na zdravlje najmlađih te posebno za njih proizvodi 3 modela dečije obuće s anatomskim đonom (04) te pamučnim gornjim delom kako bi se osigurala optimalna toplina i udobnost. Model je prilagođen motorici dečijeg uzrasta te pravilnom razvoju i oblikovanju stopala.Gornji deo modela 04..
1.629,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 14 (2 strana)