Apotekaonline
Korpa

Uz svaku narudžbinu na POKLON Grand Energy Shot 25ml.

Namenjen je: sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom ili mentalnom naporu.

Muška obuća

Muška obuća
Brend: DrLUIGI
PU-01-01-TF
Ovaj model je najpopularniji od svih DrLuigi proizvoda. Izrađen je od udobnog poliuretanskog đona i od frotirskog gоrnjeg dela. Jednako je pogodan za muškarce i žene. Lagana, fleksibilna papuča izuzetne udobnosti, služi kao idealno preventivno sredstvo osobama koje imaju radne ili genetske pr..
1.589,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-01-11-KS
Medicinska obuća od perforirane svinjske kože, jednako pogodna za žene i muškarce. Ulazi u grupu artikala za preventivu i lakša oboljenja. Preporuča se svima koji dugo stoje na nogama jer olakšava bol i poteškoće nastale statičkim pritiskom na kičmu, te poboljšava perifernu cirkulaciju i otklanja ve..
2.497,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-02-21-KS
Muška kožna japanka sa širokim remenom, koji sadrži čičak za regulisanje širine.  Đon serije 02, oblikovan u saradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima sadrži posebna ergonomska ispupčenja i udubljenja koja pojačavaju preventivne učinke ove obuće, naročito pri amortiza..
2.279,00 RSD
Brend: DrLUIGI
PU-03-01-KV
Medicinska obuća preporučena dijabetičarima. Služi za celodnevnu upotrebu – posao i slobodno vreme. Izrađena je od velur kože s posebnim anatomskim uloškom, a sadrži i dodatne uloške koji se po potrebi mogu umetnuti u posebne džepove na đonu. Teška je svega 200 grama, savi..
3.449,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)