Apotekaonline
Korpa

NASALER KAPSULE

NASALER KAPSULE
Trenutno nema u nabavci
NASALER KAPSULE
560.00 RSD
  • Lager: Trenutno nema u nabavci
  • Brend: ESENSA
  • Šifra proizvoda: 40000735
Pregleda: 3501

Opis proizvoda

Nasaler je efikasna, prirodna pomoć u prevenciji simptoma alergijskog rinitisa. Sadrži kombinaciju kurkumina, kvercetina i vitamina D.

Kurkumin je prirodni polifenol dobijen iz korena kurkume (Curcuma longa L.) koja je jedan od najviše korišćenih začina u istočnjačkoj kuhinji, a istovremeno se vekovima koristi u azijskim zemljama, prvenstveno u Indiji, za tretman alergija i astme.
Zahvaljujući svojim imunomodulatornim i antiinflamatornim svojstvima menja imuni odgovor na alergene i tako izostaje alergijska reakcija organizma.
Kvercetin predstavlja prirodni antihistaminik, sprečava aktivaciju mastocita, stabilizuje ih i onemogućava oslobađanje histamina i drugih medijatora inflamacije. Na taj način, ne dolazi do pojave neprijatnih simptoma alergijskog rinitisa poput kijavice, svraba i curenja nosa, nateklih i suznih ociju... Vitamin D3 omogućava pravilno funkcionisanje imunog sistema.
Kurkumin, kvercetin i vitamin D3  predstavljaju idealnu kobinaciju za prevenciju, ublažavanje simptoma i skraćivanje trajanja alergijske reakcije. Inovativna formulacija Nasalera omogućuje najbolju bioraspoloživost i efekat delujućih sastojaka.

Nasaler ne izaziva pospanost.

-  Postepeno povećava toleranciju organizma na alergene
-  Za prevenciju i ublažavanje već postojećih simptoma alergijskog rinitisa poput kijanja, svraba, curenja i zapušenog nosa, crvenila, peckanja i suzenja očiju...
 
Preventivnom primenom Nasalera u periodu alergija,  na bezbedan i prirodan način se priprema organizam da blaže reaguje na alergene i ublažava se pojava  simptoma alergije.

Bezbednost i efikasnost Nasalera je potvrđena kliničkom studijom.

Način upotrebe:
2 kapsule dnevno sa punom čašom vode

Pakovanje: 20 kapsula 

Write a review

Please login or register to review

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne  reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

  • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
  • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
  • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 2700 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.