Meni
Korpa

NASALER KAPSULE

NASALER KAPSULE
NASALER KAPSULE
560,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 40000735
71 prodaja
19772 pregleda

Nasaler je efikasna, prirodna pomoć u prevenciji simptoma alergijskog rinitisa. Sadrži kombinaciju kurkumina, kvercetina i vitamina D.

Kurkumin je prirodni polifenol dobijen iz korena kurkume (Curcuma longa L.) koja je jedan od najviše korišćenih začina u istočnjačkoj kuhinji, a istovremeno se vekovima koristi u azijskim zemljama, prvenstveno u Indiji, za tretman alergija i astme.
Zahvaljujući svojim imunomodulatornim i antiinflamatornim svojstvima menja imuni odgovor na alergene i tako izostaje alergijska reakcija organizma.
Kvercetin predstavlja prirodni antihistaminik, sprečava aktivaciju mastocita, stabilizuje ih i onemogućava oslobađanje histamina i drugih medijatora inflamacije. Na taj način, ne dolazi do pojave neprijatnih simptoma alergijskog rinitisa poput kijavice, svraba i curenja nosa, nateklih i suznih ociju... Vitamin D3 omogućava pravilno funkcionisanje imunog sistema.
Kurkumin, kvercetin i vitamin D3  predstavljaju idealnu kobinaciju za prevenciju, ublažavanje simptoma i skraćivanje trajanja alergijske reakcije. Inovativna formulacija Nasalera omogućuje najbolju bioraspoloživost i efekat delujućih sastojaka.

Nasaler ne izaziva pospanost.

-  Postepeno povećava toleranciju organizma na alergene
-  Za prevenciju i ublažavanje već postojećih simptoma alergijskog rinitisa poput kijanja, svraba, curenja i zapušenog nosa, crvenila, peckanja i suzenja očiju...
 
Preventivnom primenom Nasalera u periodu alergija,  na bezbedan i prirodan način se priprema organizam da blaže reaguje na alergene i ublažava se pojava  simptoma alergije.

Bezbednost i efikasnost Nasalera je potvrđena kliničkom studijom.

Način upotrebe:
2 kapsule dnevno sa punom čašom vode

Pakovanje: 20 kapsula 

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.