Apotekaonline
Korpa

MERAČ KRVNOG PRITISKA SA DETEKCIJOM ATRIJALNE FIBRILACIJE BP A150 AFIB

MERAČ KRVNOG PRITISKA SA DETEKCIJOM ATRIJALNE FIBRILACIJE BP A150 AFIB
MERAČ KRVNOG PRITISKA SA DETEKCIJOM ATRIJALNE FIBRILACIJE BP A150 AFIB
SNIŽENA CENA -23 %
MERAČ KRVNOG PRITISKA SA DETEKCIJOM ATRIJALNE FIBRILACIJE BP A150 AFIB
MERAČ KRVNOG PRITISKA SA DETEKCIJOM ATRIJALNE FIBRILACIJE BP A150 AFIB
MERAČ KRVNOG PRITISKA SA DETEKCIJOM ATRIJALNE FIBRILACIJE BP A150 AFIB
5.250,00 RSD
6.800,00 RSD

Opis proizvoda

BP 150 AFIB - Tvoj verni saputnik ka zdravlju.

Kada su u pitanju tvoje srce i dobrobit, nema mesta kompromisu. Zato je tu inovativni aparat za merenje pritiska BP 150 AFIB, koji će postati tvoj najpouzdaniji saveznik u kućnom okruženju.

Dok s ponosom nosi oznaku AFIB tehnologije, ovaj aparat je sposoban da otkrije čak i najskrivenije tragove atrijalne fibrilacije tokom merenja krvnog pritiska.

Šta je to atrijalna fibrilacija?

Atrijalna fibrilacija je najčešća srčana aritmija i jedan od vodećih faktora rizika za nastanak moždanog udara. Redovno i svakodnevno praćenje krvnog pritiska, korišćenjem Microlife merača krvnog pritiska sa AFIB tehnologijom, omogućava ranu detekciju Atrijalne Fibrilacije (AFIB). Rana detekcija i odgovarajuća terapija Atrijalne Fibrilacije mogu smanjiti rizik za nastanak moždanog udara.

Ali to nije sve! Pored svoje tehnološke superiornosti, BP 150 AFIB je jednostavan za korišćenje, čak i za one koji nisu iskusni u merenju pritiska. Sa svojim intuitivnim interfejsom, lakoća upotrebe je zagarantovana. Osim toga, opremljen je konusnom manžetnom, koja pruža vrhunski komfor tokom merenja, nežno obuhvatajući ruku obima od 22 do 42 cm.

Jednostavnost tumačenja rezultata je takođe ključna karakteristika ovog vrhunskog uređaja. Zahvaljujući semaforskoj skali, tvoje oči će brzo uhvatiti boju koja označava klasifikaciju merenja krvnog pritiska. Bez napora ćeš biti upućen u to kako tvoje srce kuca i kako da se brineš o njemu.

Ali BP 150 AFIB ne prestaje da zadivljuje samo svojim mogućnostima. Klinička testiranja su pokazala njegovu izvanrednu validnost kod posebnih grupa pacijenata - dijabetičara, bubrežnih bolesnika, trudnica i dece od 12 godina. Njegova efikasnost je proverena i potvrđena, pružajući ti dodatno poverenje u njegovu pouzdanost.

Tvoje srce zaslužuje najbolje, i zato ne oklevaj. Izaberi BP 150 AFIB, tvoj verni saputnik ka zdravlju. Neka ti svaki puls bude dragoceni podsetnik da brineš o sebi. Neka tvoje srce kuca snažno, dok ti uživaš u životu punom radosti i blagostanja.

Zato, prepusti se tehnologiji koja te podržava, prepusti se BP 150 AFIB - aparatu koji razume i štiti tvoje srce kao niko drugi.

Specifikacije aparata:

 1. Merenje krvnog pritiska i pulsa
 2. AFIB (Atrijalna fibrilacija) – detektor treperenja pretkomora, vodećeg faktora rizika za nastanak moždanog udara
 3. MAM Tehnologija koja omogućava da se vrše automatski tri merenja, a aparat čita srednju vrednost merenja (precizna detekcija aritmije)
 4. Gentle+ tehnologija omogućava komforno i precizno merenje, optimalnu brzinu i kontrolu pritiska
 5. Klinički ispitan, ocenjen najvišom ocenom za preciznost (A/A), prema BHS protokolu
 6. Indikator ispravnosti manžetne
 7. Indikator pokreta ruke
 8. 30 memorijskih mesta
 9. Torbica za nošenje

Oznaka modela: BP A150 AFIB

Dimenzije: 152 x 92 x 42 mm

Težina: 393g (sa baterijama)

Baterije i voltaža: 4 x 1.5 V alkalne baterije, veličina AAA ili mrežni adapter DC 6V, 600 mA

Raspon merenja krvnog pritiska: 20 – 280 mmHg

Raspon merenja pulsa: 40 – 220 otkucaja/min.

Garancija: 5 godina

Način upotrebe možete pogledati klikom na link.

Napišite recenziju
Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: [email protected]

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).