Apotekaonline
Korpa

R&B MEDICAL COMPANY

„R&B Medical Company“ d.o.o. je preduzeće za promet na veliko farmaceutskim i medicinskim proizvodima namenjenim apotekama i bolnicama. Svoje poslovanje započelo je 2011. godine. Koncept razvoja postavljen je kroz pažljiv odabir asortimana proizvoda, čvrste zastupničke ugovore sa inopartnerima i postepeno formiranje mreže komercijalno stručnih saradnika kako bi optimalno bila pokrivena celokupna teritorija Republike Srbije. Kompletno poslovanje podržano je savremenom računarskom tehnologijom i transportnom logistikom koja omogućava brzo i efikasno reagovanje na izražene potrebe naših korisnika usluga.
Značajna pažnja poklanja se kontinuiranoj obuci kadrova, a sve sa ciljem postizanja najvećeg nivoa stručnog znanja za specijalizovano i kompetentno obavljanje poslovnih funkcija.
Svojim kontinuiranim, osmišljenim marketinškim poduhvatima, promotivnim aktivnostima uz stalno prilagođavanje zahtevima okruženja „R&B Medical Company“ je iz godine u godinu kontinuirano unapređivao svoju tržišnu poziciju i tako je već dostigao status lidera u većem delu prodajnih programa koje zastupa.

APARAT ZA MERENJE ŠEĆERA U KRVI MEDISMART RUBY
Aparat za merenje šećera u krvi medismart ruby je visoko precizan, lak za rukovanje i upotrebu.Aparat za merenje šećera u krvi Ruby švajcarskog proizvođača Lobeck Medical AG.Karakteristike Aparata za merenje šećera u krvi Ruby:Bez kodiranja.Zaobljen oblik aparata, lak za rukovanje i upotrebu.Vi..
2.200,00 RSD
EGOSAN L Gaćice za inkontinenciju - Dnevne
EGOSAN L Gaćice za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od h..
1.078,00 RSD
EGOSAN L Gaćice za inkontinenciju - Noćne
EGOSAN L Gaćice za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od hi..
1.120,00 RSD
EGOSAN L Pelene za inkontinenciju - Dnevne
EGOSAN L Pelene za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja A..
1.710,00 RSD
EGOSAN L Pelene za inkontinenciju - Noćne
EGOSAN L Pelene za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja Al..
1.050,00 RSD
EGOSAN M Gaćice za inkontinenciju - Dnevne
EGOSAN M Gaćice za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od h..
938,00 RSD
EGOSAN M Gaćice za inkontinenciju - Noćne
EGOSAN M Gaćice za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od hi..
994,00 RSD
EGOSAN M Pelene za inkontinenciju - Dnevne
EGOSAN M Pelene za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja A..
1.440,00 RSD
EGOSAN M Pelene za inkontinenciju - Noćne
EGOSAN M Pelene za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja Al..
1.650,00 RSD
Florelle Lady ulošci za inkontinenciju
NOVO U PONUDIZa osobe sa inkontinencijom slabog intenziteta Posebno pogodni za aktivne osobe Da se osećate dobro, svakog dana Garantuju pouzdanost, komfor i diskreciju u svakom trenutku Sa tri nivoa apsorpcione moći: Normal, Extra i Super Pakovanja:12 komada (Normal), Dužin..
250,00 RSD
FUNNEB INHALATOR
FUNNEB INHALATOROpis proizvoda:Kompresorski inhalator za pedijatrijsku primenuDetaljan opis artikla:Izuzetno malih dimenzija Maska za decu i odrasle,nastavak za usta i nos Transportna torbica Set flomastera kojim deca mogu crtati po površini inhalatora (sve se briše suvom ..
5.150,00 RSD
INHALATOR KUCA
Kuca inhalator BR-CN 171Pedijatrijski inhalator Kuca BR-CN 171. Dizajn prilagođen deci, omogućava prijatan tretman. Pogodan celu porodicu. Omogućava brzu i efikasnu primenu terapije kod lečenja oboljenja respiratornog sistema (astma, hronični bronhitis, i drugo).Efikasan tr..
5.900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)