Apotekaonline
Korpa

R&B Medical Company

Detaljan opis artikla: Merenje krvnog pritiska i pulsa MAM Tehnologija trostrukog merenja AFIB ( Atrijalna fibrilacija) – detektor treperenja pretkomora, vodećeg faktora rizika za nastanak moždanog udara Klinički testiran kod trudnica u preeklampsiji, dijabetičara, rena..
8.000,00 RSD
EGOSAN L Gaćice za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od h..
1.078,00 RSD
EGOSAN L Gaćice za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od hi..
1.120,00 RSD
EGOSAN L Pelene za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja A..
1.710,00 RSD
EGOSAN L Pelene za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja Al..
1.050,00 RSD
EGOSAN M Gaćice za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od h..
938,00 RSD
EGOSAN M Gaćice za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od hi..
994,00 RSD
EGOSAN M Pelene za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja A..
1.440,00 RSD
EGOSAN M Pelene za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja Al..
1.650,00 RSD
NOVO U PONUDIZa osobe sa inkontinencijom slabog intenziteta Posebno pogodni za aktivne osobe Da se osećate dobro, svakog dana Garantuju pouzdanost, komfor i diskreciju u svakom trenutku Sa tri nivoa apsorpcione moći: Normal, Extra i Super Pakovanja:12 komada (Normal), Dužin..
250,00 RSD
FUNNEB INHALATOROpis proizvoda:Kompresorski inhalator za pedijatrijsku primenuDetaljan opis artikla:Izuzetno malih dimenzija Maska za decu i odrasle,nastavak za usta i nos Transportna torbica Set flomastera kojim deca mogu crtati po površini inhalatora (sve se briše suvom ..
5.150,00 RSD
KOMPRESORSKI INHALATOR AVION, BR-CN 133Opis proizvoda:KOMPRESORSKI INHALATOR AVION je namenjen za pedijatrijsku primenu. Najčešće se koriste kod: bronhijalne astme, akutnog i hroničnog bronhitisa, emfizema, pneumokoniozisa, cistične fibroze, bronhiektazije, hroničnih obstruktivnih bolesti..
5.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)