Apotekaonline
Korpa

R&B Medical Company

R&B Medical Company - Apoteka Online
Osnovne karakteristikeAparat za merenje šećera u krvi Ruby švajcarskog proizvođača Lobeck Medical AG, visoko precizan, lak za rukovanje i upotrebu.Specifikacija:Bez kodiranjaZaobljen oblik aparata, lak za rukovanje i upotrebuVisoka tačnost u skladu sa novom direktivom DIN I..
2.200,00 RSD
EGOSAN L Gaćice za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od h..
1.078,00 RSD
EGOSAN L Gaćice za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od hi..
1.120,00 RSD
EGOSAN L Pelene za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja A..
1.710,00 RSD
EGOSAN L Pelene za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja Al..
1.050,00 RSD
EGOSAN M Gaćice za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od h..
938,00 RSD
EGOSAN M Gaćice za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Posebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenziteta Dizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rublje Izrađene od hi..
994,00 RSD
EGOSAN M Pelene za inkontinenciju - Dnevne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja A..
1.440,00 RSD
EGOSAN M Pelene za inkontinenciju - Noćne Opis proizvoda:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenziteta Sa inovativnim VITA SOFT sistemom za spajanje, koji omogućava koži da diše Maksimalna propustljivost vazduha; potpuno odsustvo šuškanja Al..
1.650,00 RSD
NOVO U PONUDIZa osobe sa inkontinencijom slabog intenziteta Posebno pogodni za aktivne osobe Da se osećate dobro, svakog dana Garantuju pouzdanost, komfor i diskreciju u svakom trenutku Sa tri nivoa apsorpcione moći: Normal, Extra i Super Pakovanja:12 komada (Normal), Dužin..
250,00 RSD
FUNNEB INHALATOROpis proizvoda:Kompresorski inhalator za pedijatrijsku primenuDetaljan opis artikla:Izuzetno malih dimenzija Maska za decu i odrasle,nastavak za usta i nos Transportna torbica Set flomastera kojim deca mogu crtati po površini inhalatora (sve se briše suvom ..
5.150,00 RSD
Karakteristike gaćica za urinarnu inkontinenciju:Za inkontenciju umerenog, jakog i veoma jakog intenzitetaPosebno pogodne za aktivne osobe sa inkontinencijom umerenog i jakog intenzitetaDizajnirane za oblačenje i nošenje kao uobičajeno rubljeIzrađene od hipoalergijskih materij..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 19 (2 strana)