Apotekaonline
Korpa

MEGAZYME FORTE PLUS 200 TABLETA

MEGAZYME FORTE PLUS 200 TABLETA
Slični proizvodi
Proizvod trenutno nemamo na stanju ili je zabranjena prodaja online.

Pogledajte blok ispod gde možete pronaći proizvode koji su slični ili imaju slična dejstva kao proizvod na čijoj se stranici nalazite.
0,00 RSD
 • Lager: Trenutno nema u nabavci
 • Brend: HEALTH GENESIS
 • Šifra proizvoda: BR-651651

Opis proizvoda

Enzimi pankreasa formiraju prvu liniju odbrane tela od kancera, ova enzimska formula čisti krvne sudove od amiloidnog plaka.

Pankreatski enzimi:
Pankreatski enzimi formiraju prvu liniju odbrane tela od kancera. Pankreas luči enzime koji pomažu varenje i na taj način pomažu prirodnoj odbrani organizma protiv ćelija raka. Ćelija kancera je obložena i zaštićena proteinskom opnom. Kada je proteinski omotač uklonjen kancerogena ćelija ostaje izložena i nezaštićena, i tada prirodni odbrambeni mehanizam tela u vidu Leukocita ( bela krvna zrnca ) kreće u napad na tu istu kancerogenu ćeliju. Ukoliko telo nije u mogućnosti da probije i uništi ovu proteinsku opnu ćelije raka, ćelije raka će se razmnožiti i proširiti po celom telu ( metastazirati), i razni tumori će se formirati kako telo nastoji da izoluje ove ćelije i zaustavi njihovo širenje. Ukoliko nedovoljno unosite enzima koji potpomažu varenje i Laeatril neće moći efikasno da deluje.
Prema tome jako je važno da razumete koja je uloga ovih enzima koji potpomažu varenje.
Dva enzima naročito koje pankreas izlučuje su Tripsin i Himotripsin. Ustanovljeno je da ova dva enzima razaraju proteinsku opnu ćelije raka izlažući ga odbrambenom mehanizmu tela, Leukocitima.
Prema tome sledi zaključak: ukoliko potrošimo sve rezerve ova dva enzima ostaćemo bez načina da se odbranimo od ćelija raka. Logično je snabdeti telo podrobnije sa ovim enzimima ( proteolitski enzimi ) koji razaraju proteinsku opnu raka. Takođe trebalo bi izbeći sve radnje koje bi mogle iscrpeti rezerve ovih enzima iz organizma.

Šta prazni rezerve pankreatskih enzima ?
Životinjski proteini, meso, crveno meso, kuvano meso, belo meso ili bilo koja forma životinjskog proteina vrše ogroman stres na naš sistem za varenje. Dok sa druge strane za varenje proteina iz povrća nisu potrebni enzimi kao tripsin i himotripsin. Prema tome varenje je jedno od najtežih aktivnosti kroz koju prolazi naše telo. U principu je potrebno 15 – 70 sati da naš stomak u potpunosti svari meso, naravno u zavisnosti od naših navika u ishrani. Na primer, kako kombinujemo hranu koju unosimo je jako važno. NIKAD NE UNOSITE PROTEINE SA UGLJENIM HIDRATIMA. Biftek sa krompirima, meso i testo, jaja i tost su samo neki od primera kombinovanih proteina sa ugljenim hidratima. Ovo nikako nemojte raditi jednostavno zbog činjenice da telo proizvodi dve vrste sokova / kiseline da bi svarilo različite vrste hrane. Proizvodi kiselinu za varenje proteina i alkalija za varenje ugljenih hidrata. Kada pomešete ovo dvoje one se neutralizuju formirajući trulu masu, čiji delovi mogu trunuti u nekim slučajevima i preko 70 sati. Kao rezultat ovakvog varenja proteina i ugljenih hidrata iscrpljuju se enzimi poput tripsina i himotripsina ostavljajući malo ili ništa enzima za prvu liniju odbrane tela kada / ako se kancer počne formirati.

Osnova funkcionisanja proteolitskih enzima:
Važna funkcija enzima je razgradnja starih ćelija koje su završile svoj životni ciklus. To je važan proces čiji se značaj često previđa. Enzimi oslobađaju telo od starih manje efikasnih ćelija u korist novih, koje daleko efikasnije proizvode energiju i isporučuju energiju.

Značaj enzima je jasan kad se uzme u obzir da stepen starenja našeg tela direktno zavisi od toga da li su naše ćelije efikasne ili su samo prisutne a neefikasne.. zahvaljujući enzimima bilioni ćelija dnevno zajedno sa proteinskim lipidima i drugim sastojcima učestvuju u recikliranju i proizvodnji novih zdravih i aktivnijih ćelija.
Ukoliko u telu ne postoji adekvatna količina enzima ono se ne može osloboditi starih ćelija i napraviti mesta za nove.

Terapeutska primena enzima:
Tretman proteolitskim enzimima pokazao je rezultate kod sledećih stanja:

 •     inflamacija – sportske povrede – uganuća – frakture
 •     povrede mekih tkiva – pre i post operativna terapija – opekotine – zarastanje rana
 •     artritis – virusne infekcije ( herpes) – bakterijske infekcija ( slaba cirkulacija Angina)
 •     arteroskleroza – krvni ugrušci – endometrioza – dismenoreja pankreatitis – neuritis
 •     nefritis – prostatitis – slabo varenje – sindrom iritabilnih creva

Natokinaze i serapeptaze:
U organizmu neki proteini mogu biti glavni uzrok starenja i umanjenog zdravlja. Dobar primer su vlakna koja su uključena u formaciju krvnih ugrušaka. Vlakna mogu povećati mogućnost razvoja mnogih dobro poznatih oboljenja cirkulacionog sistema kao što su angina, arteroskleroza, tromboflebitis, srčani i moždani udar. Zaista, može se dovesti u vezu smanjena proteolitska dinamika u krvotoku, što znači manji kapacitet za razgradnju proteina sa povećanim slučajevima kardiovaskularnih oboljenja.
Šta više, preporučuje se ishrana sa visokim sadržajem proteolitskih enzima, ili suplementacija koja može povećati proteolitski potencijal, tako redukujući rizik od svih pomenutih stanja.
Megazyme Forte Plus uključuje Serazime® i Natozime® . Naučne studije su potvrdile sposobnost ovih enzima da podrže i potpomognu kardiovaskularno zdravlje i zdrav odgovor tela na spoljni stres.

Serapeptaze:
Njegova glavna sposobnost je da doslovno proždiru mrtve formacije u našem telu..ugruške, arterijski plak, masnoće u krvotoku, vodene, masne ciste, sluz, ugruške koji su proizvod apoptoze...

Takođe imaju sposobnost da čiste krvne sudove i tako poboljšaju cirkulaciju, pomognu telu da bude bolje oksigenizovano i bolje ishranjeno.

Razgrađuju fibrozno tkivo i izbacuju ih. Ovo tkivo, protein, formira se kad god u telu postoji upala ili povreda. Ovaj protein pokriva ugroženu regiju kako bi dozvolio kreiranje novih ćelija nakon završetka ovog procesa eliminacije. Ako vaš organizam nije u stanju da uradi to sam Serapeptaze mu pomažu.

Važna funkcija je i rastvaranje amiloidnog plaka koji telo akumulira i izvir su hroničnih bolova kod starijih osoba. Bolest Alchajmer je takođe akumulacija amiloidnog plaka u mozgu...

Konačno, najvažnija uloga enzima Serapeptaze je daza razliku od mnogih drugih lekova koji se koriste da uklone plak sa arterijskih zidova ili smanje masnoće u krvi, ne sprečavaju biosintezu holesterola  koji je u čistoj formi antioksidant potreban da bud eprisutan u svim organima u telu.

Natokinaze:
Natokinaze je proteolitski sistemski enzim prisutan u tradicionalnoj Japanskoj hrani nastao prirodnom fermentacijom ( bacilli subtilis natto) biljnih sastojaka soje Bacillus Natto.
Nakon obimnih istraživanja 173 različite hrane, naučnici su zaključili da je Natto obogaćen prirodnim supstancama potrebnim ljudskom telu da se izbori sa opasnim ugrušcima. Natto sadrži redak enzim Natokinaze koji ima potencijal da spreči ili rastvori postojeće ugruške.
Pruža značajne prednosti u vaskularnoj funkciji, pomaže u obnovi zdrave krvi, jedan je od najmoćnijih trombolitika bez ikakvih sporednih efekata, poboljšava cirkulaciju, uklanja mogućnost tromboze.

Poboljšava nivo fibrinogena, smanjuje ELT ( Euglobulin Lysis Time), smanjuje tendenciju deponovanja plaka, pomaže u tretiranju hemoroida i flebitisa.
Način na koji moderna medicina kontroliše i tretira krvne ugruške su lekovi varfarin, aspirin i drugi sintetički lekovi i namenjeni su razređivanju krvi i ugrušaka. Milioni ljudi upotrebljavaju ove antikoagulante, međutim ovo su su samo privremene mere zaštite i nemaju mnogo veze sa stvarnim zdravljem. Garancija za čišćenje krvnih ugrušaka od strane sintetičkih lekova je u proseku 20 minuta, dok Natto enzimi obezbeđuju sigurnost od ugrušaka  između 4 i 8 sati bez  ikakvih propratnih problema koji se mogu pojaviti kod sintetičkih lekova.

Super oksid dizmutaze:
Superoksid dizmutaze je moćan antioksidant koji se proizvodi endogeno u telu i prva je linija odbrane od slobodnih radikala. Na žalost, visok nivo stresa, toksini iz okruženja i u hrani mogu neutralozovati zalihe ovog antioksidanta i ostaviti nas bez ove armije odnosno nezaštićene spram mnogih procesa oksidacije. Značajno smanjenje SOD-a povezano je i sa procesom starenja.

Glutation:
Amino kiselina koja se pretvara u telu u glutation peroksidaze, moćan antioksidant. Glutation je izuzetno važan hvatač slobodnih radikala koji nastaju u procesu oksidacije i oštećuju zidove krvnih sudova, proteine, masti pa čak i DNK unutar jedra ćelije.

Bromelain:
Prirodni digestivni enzimi iz ananasa, sulfurno jedinjenje izuzetno korisno. Izuzetna pomoću u varenju i razgradnji proteina. Ovde ne prestaju njegovi benefiti..ima odlične antiupalne sposobnosti da eliminiše lokalnu inflamaciju, otoke, povrede, sportske povrede, nepotrebno zadržavanje tečnosti u telu, postoperativnu inflamacciju, smanjuje masnoće u telu.
Takođe je veoma dobar mikolitik i može biti koristan u slučaju sinusitisa. Pomaže smanjenje upale i edema celulita. Smatra se da sprečava proizvodnju prostaglandina koji su u vezi sa upalama i bolom.


Pankreatin – amilaze – tripsin – himotripsin:
Adekvatno varenje je osnovna stvar ako želimo da budemo zdravi, da apsorbujemo nutrijente, imamo dobar imunitet. Proizvod sadrži pakreatin prirodnog porekla – mešavinu digestivnih enzima, proteaze potrebnih za varenje proteina, amilaze za varenje ugljenih hidrata i lipaze potrebnih za varenje masti, za razgradnju svih grupa nutrijenata.

Pakovanje:
200 tableta

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.

Apoteka Online ima potpisan ugovor sa kurirskom službom Daily Express i isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije putem ove službe. Izvoz robe za inostrane zemlje vrši se putem usluge DHL i PostExport.

Za sve narudžbine primljene do 12h od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je 2-4 radna dana za celu teritoriju Republike Srbije. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.

Dodatne informacije

Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik Daily Express-a. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Kurirska služba isporučuje robu do adrese, tj. ne unosi u stambeni prostor.


Ograničenja isporuke robe

Isporuka artikala kupljenih na sajtu www.apotekaonline.rs se vrši isključivo putem kurirske službe Daily Express na teritoriji Republike Srbije. Isporuka van teritorije Republike Srbije, odnosno izvoz robe, obavlja se isključivo putem usluge DHL i PostExport Pošte Srbije.


Cena isporuke

Za teritoriju Republike Srbije:

Za naručenu robu iznosa do 5.000,00 RSD, dostava se naplaćuje 260,00 RSD (u cenu je uračunat PDV). Za robu čija je vrednost preko 5.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Za internacionalnu dostavu:

Za izvoz robe u inostranstvo putem PostExport usluge Pošte Srbije cena dostave iznosi za:

 • I Zonu (Slovenija, Hrvatska, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija) - 1.280,00 RSD
 • II Zonu (Ostale zemlje Evrope) - 1.790,00 RSD
 • III Zonu (Azija, Afrika, Amerika, Australija i ostale zemlje) - 2.650,00 RSD

Rok isporuke je 15 dana ili više (u zavisnosti od zemlje isporuke)

Za izvoz robe u inostranstvo putem DHL usluge cena dostave iznosi 3300 RSD. Rok isporuke je 1-5 radnih dana (u zavisnosti od države u koju se vrši isporuka)

Cena dostave je sa porezom. Cena uključuje dostavu paketa na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje.

Za sva dodatna pitanja, reklamacije ili proveru trenutne lokacije vaše pošiljke, molimo Vas da nas kontaktirate na sledeću e-mail adresu: info@apotekaonline.rs

Republika Srbija - Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 5kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 5kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. Molimo Vas odgovorite na ovaj E-Mail ukoliko imate dodatnih pitanja.

Inostranstvo - Cena uključuje dostavu paketa do 2kg težine na adresu kupca sa pripadajućim porezom i carinom na teret prodavca. Mogući dodatni trošak može biti carina na teret kupca u zavisnosti od zemlje u koju se paket šalje. Za pakete preko 2kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama. 


Posebni uslovi za narudžbine iz inostranstva

Apotekaonline potvrđuje da su svi artikli na portalu www.apotekaonline.rs slobodni za prodaju putem interneta, takođe potvrđujemo i garantujemo da će sva naručena roba biti poslata u dogovorenom roku krajnjem kupcu. Apotekaonline garantuje da u plaćenu cenu dostave ulaze troškovi carine i kuririske službe, zemlje izvoza (Srbije).

Apotekaonline ne može da garantuje i ne zna da li će postojati troškovi uvozne carine, ovo zavisi od specifičnosti paketa kao i od odluke same carine zemlje uvoznika (kupca). Apotekaonline se odriče odgovornosti ukoliko iz bilo kog razloga Carina zemlje uvoznika ne želi da ocarini paket. Apotekaonline u ovom slučaju zadržava pravo da refundira novac kupcu umanjen za sve troškove uvozne i izvozne carine kao i troškove poštarine u momentu kada paket bude vraćen.

Posebna napomena - Zbog specificnosti robe preporucujemo da prethodno proverite sa Carinom u svojoj zemlji da li mozete da uvezete artikal koji Vas zanima( posebnu paznju obratite na proizvode koji se uzimaju oralno jer bez obzira sto su registrovani kao Dijetetski suplementi i slobodni su u prodaji, svaka zemlja , svaka Carina ima svoje lokalne propise i moze da se dogodi da uvoz istih nije dozvoljen. Ukoliko Carina ne dozvoli uvoz određenih artikala , ukoliko su troskovi vraćanja paketa veci od vrednosti robe, Apotekaonline zadrzava pravo da ne prihvati povrat robe, u ovoj situaciji Apotekaonline nece biti u mogucnosti da izvrsi refundaciju novca jer smo Vas blagovremeno obavestili o mogucoj situaciji .Ukoliko je vrednost paketa veca od troskova koji nastaju pri povratu paketa bice refundiran iznos umanjen za povratne toskove.

Kreiranjem narudžbenice automatski prihvatate ove Posebne uslove za narudžbine iz inostranstva (van teritorije Republike Srbije).